reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

17 tego zacznie się nerwówka:-D A u nas dziś wieczorkiem będzie choinkowo. Już nie mogę się doczekac jutrzejszej reakcji Michała na surprajsa:-) A wczoraj Michał dlatego tak długo zasypiał, bo wyszedł mu 6ty zębolek:-)
kerna pomoz mi zrobic ten suwak co ty masz ja mialam ostatni okres od 25 stycznia a owolka 10 luty

:tak:
no ja mialam 11 stycnia wiec u mmnie z daty miesiaczki wychodzi 6 tydz:-Dale penie jest czesniejsza ciaza bo owulka byla na poczatku lutego:tak:a ten suwaczek co mam na na glownej stronie bb jak sa suwaczki to tam znalazlam:tak:
w moje urodziny 11 stycznia haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
olkale kochana spokojnie ... im szybciej przyjdzie tym szybciej owulka i szybciej bobosexy i szybciej dzidzia w brzuszku :tak: uszka do gory teraz po ziolkach przyleci taka chmara bocianow ze sie odgonic nie bedziemy mogly i watek zostanie pusty :-);-)nie martw sie kochana ;-)

sliczne zdjecie jutro ide do gina wymusilam to na nich przez tego calego rendgena tak sie zchizuje ze szok

daj znać na gg jak będziesz po - trzymam kciukasy

tosia wyslalam ci poczta te testy pewnie dojda do 4 dni prioritet hehe dodalam kilka co mialam z pier4wszego opakowania hehe
dzięki kochana odeślę ci jakiś prezencik :)

mnie tak okropnie rozbolała głowa że nie mogę wysiedzieć wziełam już ketonal ale póki co nie pomaga :-( chyba za dużo wrażeń jak na jeden dzień
ide się położyć miłego wieczorku dziewczynki :tak:

olkale kochana spokojnie ... im szybciej przyjdzie tym szybciej owulka i szybciej bobosexy i szybciej dzidzia w brzuszku :tak: uszka do gory teraz po ziolkach przyleci taka chmara bocianow ze sie odgonic nie bedziemy mogly i watek zostanie pusty :-);-)nie martw sie kochana ;-)
dzieki...ale wymiękłam po prostu. dziś mi spadła temp i mówię mu, ze pewnie dzisiaj przyjdzie, aon no nie za bardzo dzisiaj...nigdy niemiałam takich długich cykli powyżej 30 dni, adziś 35 dc...nie wiem co się wydarzyło, cos sie pomieszało...
W najbliższy piątek miała być w szpitalu na badaniu drozności...ale guzik z tego...@ będzie pełną parą, ciekawe czy znajdzie sie termin z atydzień?

dzieki...ale wymiękłam po prostu. dziś mi spadła temp i mówię mu, ze pewnie dzisiaj przyjdzie, aon no nie za bardzo dzisiaj...nigdy niemiałam takich długich cykli powyżej 30 dni, adziś 35 dc...nie wiem co się wydarzyło, cos sie pomieszało...
W najbliższy piątek miała być w szpitalu na badaniu drozności...ale guzik z tego...@ będzie pełną parą, ciekawe czy znajdzie sie termin z atydzień?
Na pewno sie znajdzie. Bo sam zabieg nie trwa zbyt dlugo, wiec moga go zrobic w tak zwanym miedzyczasie:tak:
Ja sie dzisiaj umowilam na podgladanie na czwartek:-)

hej kobietki a ja jzu niemoge sie doczekac jutra bo moje zilka przyjda :tak: dzis juz je facet wyslal :tak:boziu zeby sie udalo to jeszcze w tym roku bede miala 2 szkarob w tym 1 takie maciupkie :sorry:
a po za tym u mnie dzis koniec @ bez plamien bez niczego poprostu sobie poszla

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki a ja jzu niemoge sie doczekac jutra bo moje zilka przyjda :tak: dzis juz je facet wyslal :tak:boziu zeby sie udalo to jeszcze w tym roku bede miala 2 szkarob w tym 1 takie maciupkie :sorry:
a po za tym u mnie dzis koniec @ bez plamien bez niczego poprostu sobie poszla
no to super i oby na dobre niech zima ja zamrozi na rok gdzies na antarktydzie hehe

Do góry