reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
maćku małopolska.
batonik24 najszybciej to Ci wyjdzie na badaniu krwi. Już po 7 dniach od zapłodnienia.

A co - juz sie wybierasz?;-)

:-(trochę się niepokoje bo to jest taki dziwny ból jakby był tam jakiś zator a poza tym z czystej ciekawości pytam i z nakręcenia :-D

maćku małopolska.
batonik24 najszybciej to Ci wyjdzie na badaniu krwi. Już po 7 dniach od zapłodnienia.

nom właśnie i to jest pytanie czy już do niego doszło czy dopiero coś się dzieje ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nom właśnie i to jest pytanie czy już do niego doszło czy dopiero coś się dzieje ;-)

Najlepiej to poczekać jeszcze pare dni i wtedy zobaczysz co się będzie dalej działo...a jak będą podejrzenia to ja teraz jestem zwolennikiem wykonania badania i bycia świadomym a nie rozmyślać... Ja czekam na @ a jak nie przyjdzie jeszcze z 10 dni to polezę na badanie i już.

Oj to troche za daleko. Ja wlkp...

Tylko nie wymyslaj;-) Ja Cie prosze;-)

A Ty do kiedy masz zwolnienie?

heheh tak jak Ty do końca tygodnia i w poniedziałek na kontrol jak nie będzie poprawy ale prosiłam o lajtowy antybiotyk bo mówiłam że się staramy o bejbe :tak: podobno są takie nie szkodliwe z grupy B cokolwiek to znaczy :cool:

Najlepiej to poczekać jeszcze pare dni i wtedy zobaczysz co się będzie dalej działo...a jak będą podejrzenia to ja teraz jestem zwolennikiem wykonania badania i bycia świadomym a nie rozmyślać... Ja czekam na @ a jak nie przyjdzie jeszcze z 10 dni to polezę na badanie i już.

Parę dni to jak wieczność najlepiej to bym się ubrała i teraz poleciała:-D tylko że pewnie za wcześnie zważywszy na fakt że jak 2 cykle temu robiłam test owulacyjny to wyszło że mam owulkę 17 dc a dziś 19 ... świruska ze mnie co :-D:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Parę dni to jak wieczność najlepiej to bym się ubrała i teraz poleciała:-D tylko że pewnie za wcześnie zważywszy na fakt że jak 2 cykle temu robiłam test owulacyjny to wyszło że mam owulkę 17 dc a dziś 19 ... świruska ze mnie co :-D:szok:
nie Ty jedna...
U mnie poki co "spokoj grabarza".... zobaczymy za tydzien;-)

reklama
Do góry