Oczywiscie staram sie nie stresowac... tak sie tylko zastanawiam;-);-)na pewno nie stresuj się bo wywołasz odwrotny efekt... zazdroszczę Ci cały tydzień przytulanek
![]()
Ja mam wolne - malz niestey nie:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Oczywiscie staram sie nie stresowac... tak sie tylko zastanawiam;-);-)na pewno nie stresuj się bo wywołasz odwrotny efekt... zazdroszczę Ci cały tydzień przytulanek
![]()
Oczywiscie staram sie nie stresowac... tak sie tylko zastanawiam;-)
Ja mam wolne - malz niestey nie:-(
wiesz pozytywne w tym jest to że zwykle oboje nie mieliście wolnego a teraz co jeszcze bardziej pozytywne że jedno z Was ma i że to właśnie Ty 

Rozumiem - szklanka jest do polowy pelna, a nie pusta;-)wiesz pozytywne w tym jest to że zwykle oboje nie mieliście wolnego a teraz co jeszcze bardziej pozytywne że jedno z Was ma i że to właśnie Ty
![]()
Rozumiem - szklanka jest do polowy pelna, a nie pusta;-)

może tak dla przyjemności
bez zobowiązań i nacisku psychicznego 
Kurde - nasza wanna jest za waskanom właśnie to samo miałam na myśli wyjęłaś mi to z ust
ok laseczki, żeby się nie stresować idę do wanienki bo tam leży mój R i ...może tak dla przyjemności
Spadam do Jutra
Buziaki Misiaki ;-)

Kurde - nasza wanna jest za waska
Dobranoc!
;-)Mi sie wczoraj prawie caly komp posypal:-( Na szczescie M naprawilCoś mnie net rozłączał, ale już jestem.
Dziewuchy trzeba być dobrej myśli...ostatnio fluidki dopisywały!

Mi sie wczoraj prawie caly komp posypal:-( Na szczescie M naprawil
Ja tam we fluidki nie wierze![]()
Witaj Dzastina nie znamy się wirtualnie ale przeczytałam twojego posta..... Ja własnie miałam i mam doczynienienia z torbielami i też dostawłam na to provera, a krwawienie nastepnego dnia, może twoja torbiel juz byla na granicy peknięcia i pod wpływem leku pekła badzo szybko.Nie denerwuj się narazie poczekaj spokojnie te dwa tygodnie, moja kolezanka miala torbiel w wielkości pomaranczy i usuniętą operacyjnie a teraz ma juz dwóch synów w przeciągu 3 lat. Ja mam teraz torbiel po clo i mam czekac na okres , a o dziecko staramy się już 13 miesięcy.Prosze głowa do góry, jeśli mój post Cię uraził to przepraszam.
![]()