nikiforka
W lesie :)
@ jeszcze nie po terminie. Ma przyjść dzisiaj (9 sierpnia).
Zaskoczył mnie dzisiejszy miks jedzeniowy: pajda chleba, frytki, ogórek konserwowy i grilowana pierś z kurczaka hmmm dobre było
Brzuszek boli w zasadzie już od tygodnia, temperaturka troszkę w górę ale dla mnie to nie jest temperatura ciążowa...tylko wieczorem jest powyżej 37 stopni rano 36,68 więc to tak średnio na jeża wygląda. Co ma być to będzie.
Wpis zapewne ostatni a zarazem pierwszy więc dobranoc i dzień dobry

Zaskoczył mnie dzisiejszy miks jedzeniowy: pajda chleba, frytki, ogórek konserwowy i grilowana pierś z kurczaka hmmm dobre było

Brzuszek boli w zasadzie już od tygodnia, temperaturka troszkę w górę ale dla mnie to nie jest temperatura ciążowa...tylko wieczorem jest powyżej 37 stopni rano 36,68 więc to tak średnio na jeża wygląda. Co ma być to będzie.
Wpis zapewne ostatni a zarazem pierwszy więc dobranoc i dzień dobry

) a nie sadze zeby mialy jakas specjalnie duza, to sa te zwykle paskowe testy, no ale co tam duzo nie zaplacilam wiec nie zal mi ich robic nawet wczesniej gdyby mialy nie wyjsc i tak czy siak. Mialam takiego plana zeby zrobic pierwszy w urodzinki moje, anuz bym miala piekny prezent, ale to troche za wczesnie bedzie na te testy na pewno, moze ten first resposne by wyszedl jakos od biedy, ale postanowilam sobie ze juz nie bede kasy na testy wywalac
nom ale czy sie powstrzymam to wyjdzie w praniu