M
Malina 79
Gość
Narazie zmykam dziewczynki bo jak tak dalej pójdzie to w domu obiadku jeść nie będą
pozdrawiam i miłej niedzieli życzę;-)

pozdrawiam i miłej niedzieli życzę;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej.temperatura tak jak sama to zauwazylas za wiele nie mowi.Na wieczorna patrzec nie powinnas.Ja nawet w czasie @ mialam popoludniami wysoka.Ta twoja poranna w sumie za wielka nie jest,ale tez i nie za niska bo i takie w ciazy sie zdazaja wiec na dwoje babka wrozyla.Czesto zdaza sie ze @ troche sie spoznia wiec niestety nie pozostaje ci nic wiecej jak czekac co to?powodzeniaNo to potrzymajcie jeszcze trochę :-) Choć ja nie lubię żyć złudzeniami. Uważam, że kobiety czują, że zafasokowały. Kobiety wiedzą takie rzeczy, szósty zmysł...
U mnie skoku jeszcze nie bylo (oby ta owulacja w ogole byla w tym mc).Myslalam ze owu przyjdzie wczesniej bo oficjalnie ma byc we wtorek(lub pn).Zobaczymy.Oby sie tylko nie spoznila!Bo ja wyjezdzam.Wlasnie we wtorek
hihi i wyglada, ze znow bedziemy razem szalec z testowaniem, oh zapomnialam, ze Ty chcesz bete robic, to nic ja bede w takim razie szalec
chyba nie wszystkie kobiety czują ,że zaciążyły ale to nie zmienia faktu ,ze ja mam nadzieję jednak to poczuć heheh :-)
reszta; nieistotneOj,uwazaj czego sobie zyczyszHeh ja tez mam nadzieje, ze bede czuc, moze mi byc niedobrze, moge padac na twarz byleby fasolka byla cala i zdrowiutkareszta; nieistotne
Nie wiem czy uda mi sie bete zrobic.Na razie najwazniejsze by owu byla.Tez sie staramy i chyba juz nie odpuszcze do wyjazduU mnie tez jakos we wtorek lub srode powinna owulka byc (mam nadzieje) takze bedziemy ostro dawac w tym tygodniuhihi i wyglada, ze znow bedziemy razem szalec z testowaniem, oh zapomnialam, ze Ty chcesz bete robic, to nic ja bede w takim razie szalec
![]()
Oj,uwazaj czego sobie zyczyszBo to czesto sie spelnia nie chodzi mi o fasolke bo tej sobie wszystekie zyczymy ale o to padanie na twarz:-)

Nie wiem czy uda mi sie bete zrobic.Na razie najwazniejsze by owu byla.Tez sie staramy i chyba juz nie odpuszcze do wyjazdu.U mnie na razie spokoj i luz,najgorsze sa te dni przed @...Grrrr.jak nie zrobie bety to znow zapas testow wymarnuje
Na mnie mozesz liczyc he he