eijf
Fanka BB :)
ahaeijf
dziękuję ,ze mi to tak szczegółowo rozpisałaś , wiedziałam prawie wszystko co wymieniłaś tylko z tymi testami owu już nie no i jak zrobić żeby wkleić tu link też nie wiedzialam , ale jeszcze raz dziękuję:-)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ahaeijf
dziękuję ,ze mi to tak szczegółowo rozpisałaś , wiedziałam prawie wszystko co wymieniłaś tylko z tymi testami owu już nie no i jak zrobić żeby wkleić tu link też nie wiedzialam , ale jeszcze raz dziękuję:-)![]()
tak zielona na wakacjach ale zastanawiam sie jak tam u niej
biedna mazia,mam nadzieje ze to tylko emocje i hormony.
jesli chodzi o "padanie na twarz" to wiem o co jej chodzilo ale sobie zartuje bo ja to czesto cos wykracze.Czasem nawet tych wymiotow zazdroscic mozna jak sie nie jest w ciazy...No ale czy pozniej tak bym sie z nich cieszyla ,tego nie wiem.No ale z drugiej strony jak popatrzymy na mazie to chyba takie bezobjawowe przechodzenie ciazy tez nie jest przyjemne bo sie czlowiek zamartwia.
Ciesz sie ze @ tak krotko byla.ja tez teraz nie dluzej niz 4 dni mialam i dobrze!Mozesz szybciej zaczac starania tylko uwazaj by owu nie przegapicMierzysz temoerature?to chyba cos daje.Ja nawet w dni wolne nastawiam zegarek,mierze i ide spac.Tylko nie wiem jak to we wtorek zrobic bo mam wstac o 4 rano...Wie ktoras?
tak zielona na wakacjach ale zastanawiam sie jak tam u niej
biedna mazia,mam nadzieje ze to tylko emocje i hormony.
jesli chodzi o "padanie na twarz" to wiem o co jej chodzilo ale sobie zartuje bo ja to czesto cos wykracze.Czasem nawet tych wymiotow zazdroscic mozna jak sie nie jest w ciazy...No ale czy pozniej tak bym sie z nich cieszyla ,tego nie wiem.No ale z drugiej strony jak popatrzymy na mazie to chyba takie bezobjawowe przechodzenie ciazy tez nie jest przyjemne bo sie czlowiek zamartwia.
Ciesz sie ze @ tak krotko byla.ja tez teraz nie dluzej niz 4 dni mialam i dobrze!Mozesz szybciej zaczac starania tylko uwazaj by owu nie przegapicMierzysz temoerature?to chyba cos daje.Ja nawet w dni wolne nastawiam zegarek,mierze i ide spac.Tylko nie wiem jak to we wtorek zrobic bo mam wstac o 4 rano...Wie ktoras?

cos tam sie dodawalo jak sie duzo wczesniej mierzylo i odejmowalo jesli sie pozniej mierzy ale zobacze jeszcze.Eijf skoro musisz wstac o 4 rano to i tak nie masz innego wyjscia jak tylko ta tempke zmierzyc, a czy wynik bedzie wiarygodny czy tez nie, to sie okaze dopiero po kilku dniach chyba, albo nawet na koniec cyklu jak bedziesz juz miec caly miesiac na wykresie, nie wiem tak mysle, chociaz ja sie nie znam na tych tempkach, wykresach itp![]()

i stwierdziłam, że nie ma tego złego co na dobre nie wyszło. Czyli zaczynamy z mężem starania jak to on określił "profesjonalne" - jeżeli takie mogą być ale rozbawił mnie tym stwierdzeniem 
Z mojej strony badania z jego też i wspomagacze witaminowe i nie ma bata żeby w następnym cyklu nie zatrybiło :-):-)Zielona witaj.ty wrocilas a ja prawie wyjezdzamCiekawe czy tym razem sie uda.A co u ciebie?jak starania,owulacje itd.?
Nikiforka-ja tez kurcze za kazdym razem mysle ze podchodze do tego "profesjonalnie" no i juz 5 raz mi przyszlo podchodzic.troche to uczy pokory.Ja juz sie naczekalam...teraz jeszcze tylko badania
13x13 o ile pamietam.A poza tym mazia ma dola i mam nadzieje ze to nic powaznegou mnie kochana wakacje jak marzenie- pogoda, słońce, plaża...opaliłam się pięknie, dobry humorek sprzyjał starankom i naładował nas optymizmem..owulka planowo za 2 dni, starania w pełni, żeby nie przegapić..zobaczymy niedługo, co z tgo wyjdzie..a zaciążyłą któraś przez ten tydzień??