• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej Natasza widze ze jedziemy na jednym wozku ja tez testuje pierwzsy raz testy owulacyjne ale u mnie jakos nie zabardzo zadzialaly, no ale przytulalismy sie w prawdopodobnym terminie. Teraz tez czekam na 29 marca az wszystko sie wyjasni. Testy oczywiscie tez zakupione. Juz czekaja az przyjdzie na nie pora. A ty jak tam masz jakies objawy??
Hej Aniu, nie mogę tego nazwać testowaniem pierwszy raz,ponieważ w w ostatnim roku ,mimo że jeszcze nie planowaliśmy ciąży to były ze 2x sytuacje,że sądziłam że może jednak ...Rozwinęłam pełnoobjawową ciążę urojoną za każdym razem :-D więc tym razem nie wsłu****ę sie w objawy bo są bardzo mylące a psychika potrafi czynić cuda. Z obiektywnych metod chciałam sprawdzić jak kształtuje się moja temp ale jedynie okazało się,że moj termometr (Active Wave) jest totalnie do niczego bo 5 kolejnych pomiarów w uchu daje 5 różnych temperatur od 36,8 do 38.Mam straszny apetyt na słodycze ale to mi się zdarza okresowo i nader często przed miesiączką.W poprzedniej ciąży mnie od nich odrzuciło.Test prawdę powie ;-)

reklama
hello Kobitki
Wczoraj zaczelam pic ziolka mieszanke nr 1 i teraz mam pytanie po wypiciu wieczorem ziolek rozbolalo mnie podbrzusze tak jak na @

dzis takze boli do tego doszedl bol prawego jajnika :-( czy was tez bolalo pobrzusze?
W czsie @ bolal mnie prawy jajnik, piersi caly czas lekko bola i sa napiete :baffled: czy to moze byc efekt ziolek?
dodam ze @ w tym cyklu mialam skapa dwa dni lekkiego krwawienia , trzeci dzien plamienie a czwartego brunatny sluz i koniec
A robilas testa? Bo moze to nie byla @ tylko plamienie, a fasolka juz jest?

Ale ziolka rowniez mogly tak zadzialac. Ja pilam mieszanke na druga faze i potem nr 3 i po tygodniowym spozywaniu strasznie bolaly mnie cycole:tak:

dziekoje tez trzymam kciuki za ciebie obys niemusiala dlugo czekac na upragniona ciaze :tak:

moje przeczucie mi mowi ze bedzie @
87zabko nie przejmój sie tym , trzeba wierzyć, być bobrej myśli , weś ciepłą kąpiel, odpocznij od codzienności, a pewnego dnia przyjdą te upragnione DWIE KRECHY . Wiesz mi tak było ze mną z pierwszym dzieckiem , zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu po ślubie . Choć miałam zaledwie 24 lata ale pomogła mi wiara i modlitwa że dam mężowi potomstwo, i udało się .
87zabko dlatego wierzę że Tobie , Nam wszystkim się uda , :-) dziewczyny trochę wiary i nadziei że nam się uda . POWODZENIA POZDRAWIAM ;-);-);-);-);-);-)

Hej Aniu, nie mogę tego nazwać testowaniem pierwszy raz,ponieważ w w ostatnim roku ,mimo że jeszcze nie planowaliśmy ciąży to były ze 2x sytuacje,że sądziłam że może jednak ...Rozwinęłam pełnoobjawową ciążę urojoną za każdym razem :-D więc tym razem nie wsłu****ę sie w objawy bo są bardzo mylące a psychika potrafi czyni cuda ;-)

No wlasnie tez tego sie boje, w zeszlym miesiacu bolaly mnie piersi jak nigdy i te bole brzucha tez myslalm ze sie udalo a tu klapa. W tym miesiacu staram sie tego nie robic ale wiadomo takie latwe to nie jest. Wczoraj na przyklad mialam niespodziewanie bialy zadki sluz a w nocy jak bylam w pracy cay czas mnie klulo w prawym jajniku i to mocno. I co mam myslec?? Paranoja ... kiedy chcesz zatestowac??? Moze w tym samy czasie??? Jeszcze caaalyy tydzien ... Damy rade!!!

trojeczke tez juz kupilam
a zaczelam od jedynki bo juz tyle sie staramy i uz chyba wszystkiego probowalam:castangus, wiesiolek, siemie lniane, testy owulkacyjne , zel pre-seed, monitoringi , i pupa w gorze tez byla i byly serduszka codziennie i co dwa dni teraz leczymy sie w klinice w uk ale tu to tak wolno idzie wszystko ostatnia wizyte mialam w listopadzie a kolejna mam w maju i laparoskopie
a w miedzy czasie zrobilam badanie na prl z obciazeniem i ta po obciazeniu wyszla 13 -krotnie podwyzszona poloski lekarz przepisal mi parlodel no i po 1,5m-ca ladnie prolaktyna spadla .
cos czuje ze tu chyba jajowoda sa zblokowane bo moj W badal zolnierzyki dwukrotnie i ma wrecz rewelacyjne wyniki

testa nie robilam no bo @ przylazla
i juz sama niewiem czy pojsc prywatnie do ginekologa tu wizyta u polskiego ginekologa kosztuje 90f (ok 400zl)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wlasnie tez tego sie boje, w zeszlym miesiacu bolaly mnie piersi jak nigdy i te bole brzucha tez myslalm ze sie udalo a tu klapa. W tym miesiacu staram sie tego nie robic ale wiadomo takie latwe to nie jest. Wczoraj na przyklad mialam niespodziewanie bialy zadki sluz a w nocy jak bylam w pracy cay czas mnie klulo w prawym jajniku i to mocno. I co mam myslec?? Paranoja ... kiedy chcesz zatestowac??? Moze w tym samy czasie??? Jeszcze caaalyy tydzien ... Damy rade!!!

Ja jakbym się miała wsłuchiwać to czuję nadal tkliwe brodawki ale u mnie tak bywa przed okresem i to mocno a bywa,że nie czuję wcale.Ponieważ w przyszły piątek jadę w dość daleką trasę (1000 km w jedną stronę) i wracam w poniedziałek to celowo nie wezmę ze sobą testów by mnie nie kusiło testować w hotelu.Wtedy zrobiłabym test we wtorek 30.03 rano, jak teraz popatrzyłam a kalendarz to jednak i tak o dzień przed terminem będzie.

:sorry2:mój suwaczek szaleje dziś 18 dc kto by się spodziewał dzisiaj owulki :tak:;-)
we wtorek idę do ginka na monitoring ciekawe czy coś tam się wydarzyło :dry:

Żabko nie uciekaj jeszcze

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry