natasza77
Zaangażowana w BB
Hej Aniu, nie mogę tego nazwać testowaniem pierwszy raz,ponieważ w w ostatnim roku ,mimo że jeszcze nie planowaliśmy ciąży to były ze 2x sytuacje,że sądziłam że może jednak ...Rozwinęłam pełnoobjawową ciążę urojoną za każdym razemHej Natasza widze ze jedziemy na jednym wozku ja tez testuje pierwzsy raz testy owulacyjne ale u mnie jakos nie zabardzo zadzialaly, no ale przytulalismy sie w prawdopodobnym terminie. Teraz tez czekam na 29 marca az wszystko sie wyjasni. Testy oczywiscie tez zakupione. Juz czekaja az przyjdzie na nie pora. A ty jak tam masz jakies objawy??
więc tym razem nie wsłu****ę sie w objawy bo są bardzo mylące a psychika potrafi czynić cuda. Z obiektywnych metod chciałam sprawdzić jak kształtuje się moja temp ale jedynie okazało się,że moj termometr (Active Wave) jest totalnie do niczego bo 5 kolejnych pomiarów w uchu daje 5 różnych temperatur od 36,8 do 38.Mam straszny apetyt na słodycze ale to mi się zdarza okresowo i nader często przed miesiączką.W poprzedniej ciąży mnie od nich odrzuciło.Test prawdę powie ;-)
czy to moze byc efekt ziolek?
mój suwaczek szaleje dziś 18 dc kto by się spodziewał dzisiaj owulki