reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej
u mnie jest cień taki bladziutki, ze go prawie nie widać więc nie prości o zdjęcie...na razie cicho sza, bo jutro mamy 11 rocznicę z J i jutro mu powiem...ale bede miał prezencik ;)
z rana jeszcze skocze na bete i popołudniu odbiorę....

jeszcze się nie ciesze, bo kreska jest słabiutka, a test był czuły 10 mlU/ml niebieski bobo-test....zobaczymy...jutro mam termin @ 28 dc...

nie bedzie mnie cały dzień, zajrzę po południu

Tośka jeszcze nic nie jest przesądzone...najlepiej idź do ginka i niech sprawdzi. Miałaś późno owulkę więc poziom LH też może wolniej rosnąć.
to fakt Tośka dziś mam 13 dpo i jest bardzo słaba na czułym teście...zrób bete

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej
u mnie jest cień taki bladziutki, ze go prawie nie widać więc nie prości o zdjęcie...na razie cicho sza, bo jutro mamy 11 rocznicę z J i jutro mu powiem...ale bede miał prezencik ;)

jeszcze się nie ciesze, bo kreska jest słabiutka, a test był czuły 10 mlU/ml niebieski bobo-test....zobaczymy...jutro mam termin @ 28 dc...

:-) łałł...... okej ciiiiiii ;)
cieszę się i życzę wam aby to było jednak to i niech betka tylko potwierdzi!!!!!

hejka Myszko ;)

hej

Bladziutka czy nie...najważniejsze że druga krecha jest!!! GRATULUJE kochana!!! Ale się cieszę!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Daj zdjecie ! Mnie też sę wydawało że u mnie bledziutkoa tu wszystkie dziewczyny dokładnie widziały.

kurcze... :///
no ja też myślę abyś betkę jeszcze zrobiła bo to dziwne...
..chyba że ci się coś w cyklu poprzestawiało cholerka no :(
Puki nie ma @ jest ok!

Tośka jeszcze nic nie jest przesądzone...najlepiej idź do ginka i niech sprawdzi. Miałaś późno owulkę więc poziom LH też może wolniej rosnąć.

Nie sądze żeby po tygodniu test nic nie wykazał - powinien być chociaż cień cienia kreski a tu czysto biało i ****owo :-(
Zadzwonie dzisiaj do gina i pójdę! Ciekawa jestem co spowodowało takie opóźnienie :confused::baffled:
Muszę chyba sobie zrobic przerwę bo już mi znowu w głowe zachodzi od tej spóźnionej @ :-(

Mnie nigdy nie wyszła druga krecha mocna...zawsze bladziutka że prawie niewidoczna. No jedynie ten test elektroniczny dał wyraźny +.
Kinga a jak u Ciebie samopoczucie ? @ dalej nie ma ?

kochane nie dam rady ze zdjeciem...jade z J razem do pracy i zaraz razem wychodzimy...moze poźniej
Buziaki do zobaczenia

Tośka nie skutkuj się przykro i jest :(

hej

Super ciesze się że chociaż Tobie się udało :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry