• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mnie nigdy nie wyszła druga krecha mocna...zawsze bladziutka że prawie niewidoczna. No jedynie ten test elektroniczny dał wyraźny +.
Kinga a jak u Ciebie samopoczucie ? @ dalej nie ma ?

u mnie okej... @ nie ma
dziś 32d.c.

wczoraj wieczorem z mężem pobaraszkowaliśmy to pewnie mi się tam zluzowało i mnie dziś zaleje heh :-D :sorry2:

reklama
Olkale, ciche gratulacje!

A Ty Tośka nie martw się jeszcze wszystko przed Tobą.

Ja już w to nie wierze :-( jestem bardzo zrezygnowana i poprostu sie poddaję. Może nie jest mi dane mieć dziecko w tej chwili :-(. Zaczynam się poważnie zastanawiać czy sobie nie dać już spokoju. 16 cykli w końcu.
Skoro okres się opóźnia test wychodzi negatywny nie mam złudzeń.

Hej:)
Dziewczyny, ja sobie od czasu do czasu Was podczytuje. Moja obecna sytuacja:
Okres się spóźniał, testy negatywne, wizyta u ginekologa - okazało się że pęcherzyk nie pękł i zrobiła się 6cm torbiel. Dostałam Duphaston 2x1 i tabletki na stany zapalne. Okresu do tej pory nie ma - a to 40 dc (zawsze mam 29 cykle). Nie wie jak ja mam teraz liczyć cykl, od krwawienia ( które dopiero ma być) czy od spodziewanego terminu @ ? :zawstydzona/y:
A inną rewelacją jest to że lekarz powiedział że najprawdopodobniej nie zajdę w ciąże samoczynnie (bo pęcherzyki mi nie pękają - mogą się wchłaniać poprostu, a w tym cyklu taka rewelacja że torbiel urosła) i że będę musiała mieć stymulację jajeczkowania :zawstydzona/y: I że po takiej stymulacji często zdarzają się ciąże bliźniacze...
Dziewczyny co wecie na temat stymulacji jajeczkowania? Jestem podłamana :zawstydzona/y: myślałam że jestem super płodna a tu zonk :no:

Bry. ;-)

Wiadomo wiadomo pisałam o tym ;-)

Nie zauważyłam. :zawstydzona/y: Przepraszam.

Na teście jedna krecha :-( a @ nadal nie ma :-(

:-( Może te spóźnienie jest w takim razie od ziółek? Może Ci się przez nie cykl rozregulował?

hej
u mnie jest cień taki bladziutki, ze go prawie nie widać więc nie prości o zdjęcie...na razie cicho sza, bo jutro mamy 11 rocznicę z J i jutro mu powiem...ale bede miał prezencik ;)
z rana jeszcze skocze na bete i popołudniu odbiorę....

jeszcze się nie ciesze, bo kreska jest słabiutka, a test był czuły 10 mlU/ml niebieski bobo-test....zobaczymy...jutro mam termin @ 28 dc...

nie bedzie mnie cały dzień, zajrzę po południu

:-) ;-) :-) Czekamy na wyniki betki! :tak:

Żabko,jak tam efekty po 7 dniach? :-) Boże,ja właśnie jestem w trakcie tego "magicznego śniadanka",hahaha. ;-) :-D :sorry2:

witam sie i ja
siedze sobie u mamy i czekam az dojedzie :) bo wraca dzisiaj z Niemiec i tak mi sie nudzi wiec se siedze na kompie siostry :P
nie jestem w stanie Was nadrabiac :) dziewczynki apeluję nie piszcie tyle :PPPP żartuje :)

reklama
witam was kochane:-)
chyba nie zdaze nadrobic tego co piszecie z czytaniem eheeheh:-D
czytam od wczoraj i dosyc sie zminilo...Tośka trzymam kciuki zeby to jednak byla fasolka:tak:i nie smuc sie kochana;-)wszystkim zafasolkowanym gratuluje:-):-)
a napiszcie co u Suzi czy to byla jednak ciaza pozamaciczna?:-(bo jakos nie moge znalezc czy cos pisala:-(
a u mnie ok. w piatek mam wizyte u gina. a jutro z rana ide na badania;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry