reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to u mnie jest straszna burza...z piorunami i wichurami!
I się już dzisiaj nasłuchałam jaką jestem straszną egoistką, nie dosłownie ale tak to odebrałam...i wiem że czeka mnie rozmowa z W. jak wróci, bo ani ja ani on tego chyba nie wytrzymamy.

musisz mu wytłumaczyc, ze to nie jest Twoja wina tylko hormonów. Moj juz to zrozumiał i jak sie pokłócimy mowi ah te Twoje hormonki :)

reklama
W szczęście jest często trudno uwierzyć...ja też nie wierzyłam że na teście były II krechy ;-)

aaa i drzewo dzisiaj podlane :-D
:)dzieki!

wiesz ale my z mężem się już nawet nie staramy o to dziecko...
ja nie liczę nie obserwuje sie nic nie robię...
jedynie co to serduszkujemy wtedy kiedy mamy na to ochotę i tyle.. ale o zaciążeniu już nie myślę
zwątpiłam poprostu w styczniu... i tak zostało :/

musisz mu wytłumaczyc, ze to nie jest Twoja wina tylko hormonów. Moj juz to zrozumiał i jak sie pokłócimy mowi ah te Twoje hormonki :)
On o tym doskonale wie...i stara się nie oddzywać jak ja się drę, ale to też mnie złości.
Cały problem jest po mojej stronie i ja jestem tego świadoma, ale nie umiem sobie z tym poradzić.
Dzisiaj wymyśliłam że chyba najlepiej będzie jak gdzieś wyjadę...sama...żeby się uspokoić i wrócić do normalności.
:)dzieki!

wiesz ale my z mężem się już nawet nie staramy o to dziecko...
ja nie liczę nie obserwuje sie nic nie robię...
jedynie co to serduszkujemy wtedy kiedy mamy na to ochotę i tyle.. ale o zaciążeniu już nie myślę
zwątpiłam poprostu w styczniu... i tak zostało :/
No i wtedy się zachodzi najszybciej! :-) &&&

On o tym doskonale wie...i stara się nie oddzywać jak ja się drę, ale to też mnie złości.
Cały problem jest po mojej stronie i ja jestem tego świadoma, ale nie umiem sobie z tym poradzić.
Dzisiaj wymyśliłam że chyba najlepiej będzie jak gdzieś wyjadę...sama...żeby się uspokoić i wrócić do normalności.

No i wtedy się zachodzi najszybciej! :-) &&&

ja o cały czas mowie, ze nasi faceci mają z nami przesrane aczkolwiek ja zauważyłam, ze moj maz ma wieksze humorki ode mnie :P

Na teście jedna krecha :-( a @ nadal nie ma :-(
toska test byl do dupy i tyle zrob bete!!!
hej
u mnie jest cień taki bladziutki, ze go prawie nie widać więc nie prości o zdjęcie...na razie cicho sza, bo jutro mamy 11 rocznicę z J i jutro mu powiem...ale bede miał prezencik ;)
z rana jeszcze skocze na bete i popołudniu odbiorę....

jeszcze się nie ciesze, bo kreska jest słabiutka, a test był czuły 10 mlU/ml niebieski bobo-test....zobaczymy...jutro mam termin @ 28 dc...

nie bedzie mnie cały dzień, zajrzę po południu
kochcana zrob jeszcze jutro rano to bedzie wyrazniejsza i wtedy wrecz mezowi :-)
Bry. ;-)

Nie zauważyłam. :zawstydzona/y: Przepraszam.

:-( Może te spóźnienie jest w takim razie od ziółek? Może Ci się przez nie cykl rozregulował?

:-) ;-) :-) Czekamy na wyniki betki! :tak:

Żabko,jak tam efekty po 7 dniach? :-) Boże,ja właśnie jestem w trakcie tego "magicznego śniadanka",hahaha. ;-) :-D :sorry2:
no weszlam dzis na wage i szok znow 2 kg mniej wiec razem od poczatku ubylo mi 4 kg :-)
witaj:-)
u mnie ok...mecza mnie mdlosci;-)czasami caly dzien albo w nocy:-Dale ogolnie czuje sie dobrze. piersi mnie troszke swedza i sa ciezkie..i rosna rosna rosna:-D:-D:-Dmam nadzije ze jak pojde na wizyte w piatek bo zobacze juz spora dzidzie na usg:tak:nie moge sie doczekac juz
jak swedza to znaczy ze rozna i rozstepy sie robia wiec sobie lepiej smaroj juz czyms zeby ci niezostaly na piersiatkach rozstepy

Pajkaa czy Ty bierzesz dupka ? albo brałaś ?

cześć Żabko :-)
no to pewnie w tym tygodniu zleci kolejne 4kg bo teraz się szybciej chudnie! Pięknie!

Ostatnia edycja:
Mój to ma ze mną krzyż pański... :-(
kochana niesmutaj sie porozmawiaj z nim ze to hormony a najlepiej daj mu do poczytania o ciazy i 1 trymestrze w necie to inaczej na to spojrzy bo skad biedny ma wiedziec ze to norma w ciazy aha wyslalam ci wiqadomosc na gg :zawstydzona/y::-(

a u mnie kochene @ jeszcze nieidzie dzis tempka skoczyla jeszcze wyzej wiec spokojnie sobie czekam dalej :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry