Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde znow mnie pobolewa podbrzusze jak na @ i takjuz od czwartku albo piatku![]()
A ja właśnie wymyśliłam że pójdę jutro sobie zrobić morfologię i mocz...żeby mieć na wizytę następną mimo że ginek jeszcze nie kazał...i może cyknę od razu betę żeby zobaczyć jaka jest.
Hehehe Ty to mały niecierpliwiec jesteś ja widzei dobrze

słoneczko jak już usłyszysz to bijące serduszko to musisz wyluzować bo dzidziuś to wszystko czuje i nie jest mu z tym dobrze.i nie mów już,że będzie jedynakiem bo jeszcze tego nie wiesz skarbie.ciąża naprawdę potrafi być piekna mimo tych wszystkich niedogodności i zmienności;-) i jak jeden szkrab podrośnie to zobaczysz że będziesz chciała jeszcze,wiem to z własnego przykładu
musisz sobie wmówić, że zaszłaś w upragnioną ciążę i wszystko już będzie dobrze. życzę Ci tego spokoju z całego serca
a tu taki psikus @...mam nadzieję że szybko się skończy.postanowiłam od razu zacząc.kiedyś Olkale chyba napisała że jej babcia zaszła w ciązę w 6dc:-)Witam kochane dziewczynki!!!:-)
Myszko co to za zmienne nastroje?słoneczko jak już usłyszysz to bijące serduszko to musisz wyluzować bo dzidziuś to wszystko czuje i nie jest mu z tym dobrze.i nie mów już,że będzie jedynakiem bo jeszcze tego nie wiesz skarbie.ciąża naprawdę potrafi być piekna mimo tych wszystkich niedogodności i zmienności;-) i jak jeden szkrab podrośnie to zobaczysz że będziesz chciała jeszcze,wiem to z własnego przykładu
musisz sobie wmówić, że zaszłaś w upragnioną ciążę i wszystko już będzie dobrze. życzę Ci tego spokoju z całego serca
![]()
Ja staram się nie myśleć za duzo.idę dziś po południu diametralnie się zmienić do fryzjera- faceta:-) mam nadzieję,że ta zmiana będzie początkiem innnych udanych zmian.wiecie co dziewczynki zapisując Julę do przedszkola byłam pewna że w podaniu, w rubryce rodzeństwo wpiszę: w drodzea tu taki psikus @...mam nadzieję że szybko się skończy.postanowiłam od razu zacząc.kiedyś Olkale chyba napisała że jej babcia zaszła w ciązę w 6dc:-)

Cześć Kochana :-)
ja pewnie po serduszu wymyślę sobie wbrew wszystkiemu inne zmartwienie...wiedziałam że beztrosko nie będzie, ale nie sądziłam że można tak bardzo wszystko przeżywać.
Czekam teraz na W. aż wróci...bo muszę z nim pogadać bo zwariuję.
Ja byłam w listopadzie u faceta fryzjera :-) w dodatku geja...ale byłam bardzo zadowolona.
Co do owulki to ona jest chyba nieprzewidywalna...raz przychodzi w 6dc a raz, jak było u mnie, dopiero w 24dc.
No ale tym razem musicie ją upolować![]()
Oj staram się jak nie wiem co...ale nic mi z tego nie wychodzi.
Ale heca z tymi fryzjerami gajami ;-) ja byłam bardzo zadowolona i Tobie życzę tego samego.
A Ty testów owu nie robisz ?
a jak już dotarliśmy do domu to padł pyskiem w miskę z żarciem i tak leżał i podlizywał zawartość.nawet z kotami nie chciał się bawić. ale go zmęczyłam ;-)