Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sandra cieszę się, że wam się udało, na pewno będziesz świetną mamusią

Robale lec do lazienki rób test!
mmm to juz 40 dc.Maskra.Luteine bierzesz?
Kochana jestem 4 dni po spodziewanym okresie

czekamy na wynik testu 

biorę birę, piersi mnie bolą, podbrzusze kłuje a @ nie przychodzi![]()

trzymam kciuki...powiem ci ze teraz zaczynam sama zadawac sobie pytanie czy bede dobra mama... boje sie troszke.... ale to pewnie normalne... w koncu to moja pierwsza ciaza... tym bardziej ze tutaj jestem sama i niestety mama mi nie pomoze, nie wytlumaczy... czyli jestem zdana tylko na siebie i ksiazki... ale co tam... czlowiek sie uczy cale zycie... bede uwazac zeby dzieciaczka nie skrzywdzic i bedzie ok... jakos dam rade... juz nawet ogladalam na allegro takie specjalne wanienki co moze tylko jedna osoba kapac malenstwo... wydaje mi sie ze to bedzie dobre wyjscie dla mnie![]()
WANIENKA wanna WANNY ONDA ok baby OKBABY $$$$$$$$ (709066763) - Aukcje internetowe Allegro
testowałam i u lekarza byłam to nie fasolka, tylko jeden jajnik od jakiegos czasu nie pracuje tak mi gin powiedziala po usg![]()