sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Ja już po 1 kreska, trudno trzeba czekać na @
poczekaj chwile az wyschnie... pewna jestes ze nawet cienia tam nie ma?? musi byc.... nie ma innejj opcji... luknij na testa jeszcez raz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już po 1 kreska, trudno trzeba czekać na @
na razie kazała brac luteimę na wywołanie @, zbadać hormony a dopiero potem bedzie myślec co dalej, w tym cyklu pracuje zdrowy jajnik a ja nawet nie wiem czy próbowaćto niech ci cykle stymuluje na clo... i w ogole co ci gin powiedzial propo twojego jajniczka??
a może jest cieniutka??Ja już po 1 kreska, trudno trzeba czekać na @
od siebie kochana powiem ci, żebyś dała sobie spoój z takimi profilowanymi wanienkami, bo dziecko po 3 miesiącach nie będzie ci się do niej mieścilo...szkoda po prostu pieniążków.kup soboe normalną wanienkę na stelażu i też krzywdy swojemu maleństwu nie zrobisz:-)

powiedzcie mi... lekarz mowi przed porodem ok ilu wazy malenstwo i czy to sie sprawdza??a widzisz gratulacje mamusiuJest hahahaha kochane jest i druga. Słabo widoczna prawie wogóle jej nie widać ale jest. Hehehe ale się cieszę
na razie kazała brac luteimę na wywołanie @, zbadać hormony a dopiero potem bedzie myślec co dalej, w tym cyklu pracuje zdrowy jajnik a ja nawet nie wiem czy próbować![]()