Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękiwitam sie Słoneczka
Tosia możesz spokojnie przy luteinie mierzyć tempke aż tak bardzo to ona jej nie podnosia jak bedziesz miala owu to bedziesz widziała bo bedziesz miała wyraźny skok tempki
![]()
moja kumpela pieknie rysuje na scianach u dzieci takie postaciwe i wogole ale sek w tym ze ja niemoge nic zmienic w malej pokoju bo to niejest moj dom :-(Hej. :-)
Ja też na chwilę,bo zaraz zmykam na kawkę,później Zuzi dam śniadanko i jedziemy do miasta.
Moja Zuzia ma różne postacie z bajek na swojej ścianie w Naszym wspólnym pokoju. :-) G. namalował.Jak będzie miała swój pokoik,to na pewno tam też się coś znajdzie,bo te tutaj zmażemy. :-) Mogę do Was podesłać mojego Grześka,hehehe. ;-)
Ja widzę drugą kreskę! :-) I również gratuluję!:-)
A ja wstałam dziś z myślą,że ciekawe,co u naszej Kerny...![]()
witam sie Słoneczka
Tosia możesz spokojnie przy luteinie mierzyć tempke aż tak bardzo to ona jej nie podnosia jak bedziesz miala owu to bedziesz widziała bo bedziesz miała wyraźny skok tempki
![]()
kochana ja też doszłam do wniosku że ograniczam forum bo tak się nie da nie myśleć jak się siedzi i pisze i człowiek się dołuje 

batonik no wlasnie... no ale cz taka juz nasza dola...a u ciebie jak pecherzyk?? kiedy idziesz ozbaczyc czy pekl ??
jej ja sie tak dzisiejszego dnia denerwuje... ehhh... jak znam zycie pewnie nie bedzie zadnego pecherzykabo jak pech to pech
![]()

;-)