reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziewczyny jaka ja aparatka jestem. Oczywiście naszły mnie wątpliwości czy dobrze widzę. Otworzyłam drugi test :-D i oglądałam 2 czy na tym nowym nic nie widać. wiecie czy mi sie nie zdaje że ta druga jest, :-D. No i na nowym nic nie ma :-). a na tym co zrobiłąm są

a lekarz mowi jak duzy jest maluch (cm) zeby ciuszki kupic??

ja mysle ze najlepiej jest kupic ciuszki na 68cm ,w uk jest na miesiace,Moj 1 synek urodzil sie 2,5 tyg przed terminem prawie 4 kg wazyl i 59cm a druigi ponad 3 tyg przed terminem i 3710 i 57cm .dla tekiego masluszka zawsze rekawki mozesz podwinac a przy spioszkach skarpetki ubrac bo nie zdazych sie obejzec.:tak:;-):-):-D

Dziewczyny jaka ja aparatka jestem. Oczywiście naszły mnie wątpliwości czy dobrze widzę. Otworzyłam drugi test :-D i oglądałam 2 czy na tym nowym nic nie widać. wiecie czy mi sie nie zdaje że ta druga jest, :-D. No i na nowym nic nie ma :-). a na tym co zrobiłąm są

to trzeba zrobic trzeci:tak:to ja na razie nie gratuluje:confused:trzymam kciuki za fasolke;-)

Witajcie Kochane Staraczki!!

Robale - serdecznie gratuluję drugiej kreseczki!!

Mazia89 - cieszę się z Twoją ciążą wszystko OK. Nie stresuj się już tak bardzo więcej!! bo dzidzia wszystko czuje i będzie znerwicowana później.
Dbaj o siebie i fasolinkę :-) Super, że będziesz młodziutką mamą.

Sandrahaha - ja też (choć nie mam jeszcze doświadczenia) poleciłabym ci zwykłą wanienkę i dokupienie wyprofilowanej gąbki. Jak dziewczyny mówiły dzieci rodzą się różne jedne mniejsze drugie większe.

Mmm - a może jednak to fasolka? Zrób test dla większej pewności.

Mazia89 i Sandrahaha - piszcie i tutaj, miło się czyta o waszych codziennych zmaganiach ciążowych. No i przekazujecie nam tym samym pozytywną energię i fasolkowe fluidki :-D:-D

A co u mnie...no cóż 33dc...nadal boli mnie podbrzusze...temperatura dziś poszła w dół więc lada dzień przyjdzie @ :-(:-( wczoraj sobie pogadałam z moim organizmem :-) mam nadzieje, że posłucha próśb i przestanie się wygłupiać.
Kupiłam wiesiołka dla Mężusia salfazin :-) i czekam na @...już mogłaby przyjść...bo doczekać się nie mogę :-D:-D kolejnych jakże przyjemnych starań.

Witajcie Kochane Staraczki!!

Robale - serdecznie gratuluję drugiej kreseczki!!

Mazia89 - cieszę się z Twoją ciążą wszystko OK. Nie stresuj się już tak bardzo więcej!! bo dzidzia wszystko czuje i będzie znerwicowana później.
Dbaj o siebie i fasolinkę :-) Super, że będziesz młodziutką mamą.

Sandrahaha - ja też (choć nie mam jeszcze doświadczenia) poleciłabym ci zwykłą wanienkę i dokupienie wyprofilowanej gąbki. Jak dziewczyny mówiły dzieci rodzą się różne jedne mniejsze drugie większe.

Mmm - a może jednak to fasolka? Zrób test dla większej pewności.

Mazia89 i Sandrahaha - piszcie i tutaj, miło się czyta o waszych codziennych zmaganiach ciążowych. No i przekazujecie nam tym samym pozytywną energię i fasolkowe fluidki :-D:-D

A co u mnie...no cóż 33dc...nadal boli mnie podbrzusze...temperatura dziś poszła w dół więc lada dzień przyjdzie @ :-(:-( wczoraj sobie pogadałam z moim organizmem :-) mam nadzieje, że posłucha próśb i przestanie się wygłupiać.
Kupiłam wiesiołka dla Mężusia salfazin :-) i czekam na @...już mogłaby przyjść...bo doczekać się nie mogę :-D:-D kolejnych jakże przyjemnych starań.
poczekam jeszcze kilka dni, to niemożliwzeby to byla fasolka, na usg nic nie widać, a dobry ginekolog to i na podstawie szyjki może stwierdzic ciążę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry