sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
przez 5 dni mam brac luteine i potem w ciagu 5 dni @, ale lekarka mówiła że może przyjść też w czasie brania luteiny
a ule dni birzezsz juz luteine albo ile jestes dni po odstawieniu jej??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przez 5 dni mam brac luteine i potem w ciagu 5 dni @, ale lekarka mówiła że może przyjść też w czasie brania luteiny
a lekarz mowi jak duzy jest maluch (cm) zeby ciuszki kupic??
;-):-)
Dziewczyny jaka ja aparatka jestem. Oczywiście naszły mnie wątpliwości czy dobrze widzę. Otworzyłam drugi testi oglądałam 2 czy na tym nowym nic nie widać. wiecie czy mi sie nie zdaje że ta druga jest,
. No i na nowym nic nie ma :-). a na tym co zrobiłąm są
to ja na razie nie gratuluje
trzymam kciuki za fasolke;-)dzisiaj wziełam 6 tabletkea ule dni birzezsz juz luteine albo ile jestes dni po odstawieniu jej??

kolejnych jakże przyjemnych starań.poczekam jeszcze kilka dni, to niemożliwzeby to byla fasolka, na usg nic nie widać, a dobry ginekolog to i na podstawie szyjki może stwierdzic ciążęWitajcie Kochane Staraczki!!
Robale - serdecznie gratuluję drugiej kreseczki!!
Mazia89 - cieszę się z Twoją ciążą wszystko OK. Nie stresuj się już tak bardzo więcej!! bo dzidzia wszystko czuje i będzie znerwicowana później.
Dbaj o siebie i fasolinkę :-) Super, że będziesz młodziutką mamą.
Sandrahaha - ja też (choć nie mam jeszcze doświadczenia) poleciłabym ci zwykłą wanienkę i dokupienie wyprofilowanej gąbki. Jak dziewczyny mówiły dzieci rodzą się różne jedne mniejsze drugie większe.
Mmm - a może jednak to fasolka? Zrób test dla większej pewności.
Mazia89 i Sandrahaha - piszcie i tutaj, miło się czyta o waszych codziennych zmaganiach ciążowych. No i przekazujecie nam tym samym pozytywną energię i fasolkowe fluidki![]()
A co u mnie...no cóż 33dc...nadal boli mnie podbrzusze...temperatura dziś poszła w dół więc lada dzień przyjdzie @ :--( wczoraj sobie pogadałam z moim organizmem :-) mam nadzieje, że posłucha próśb i przestanie się wygłupiać.
Kupiłam wiesiołka dla Mężusia salfazin :-) i czekam na @...już mogłaby przyjść...bo doczekać się nie mogękolejnych jakże przyjemnych starań.