Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze mam do was pytanie o tego wiesiołka...bierze się go do owulacji, tak? Potem robi się przerwę i czeka na kolejną @? I bierze się go od pierwszego dnia @??
A tak w ogóle to jak się znalazłyście na NK?

dzisiaj wziełam 6 tabletke
zauwazylam ze mam sporo bialego czy kremowego sluzu.tzn wiecej niz dotychczas ale w ogole mialam w tym cyklu troche wiecej(choc bez przesady).pewnie zasluga wiesiolka.No i to ze jest bialy/kremowy tez potwierdza ze owu juz byla

chyba nie zobacz na privNa privie sie ukadalysmy, ale ja niestety nie ma wszystkich bo oczywiscie wlazlam na forum dopiero wieczorem jak sie juz dziewczyny powymienilay i nie wszystkich mi sie udalo zdobyc mmm Ciebie na pewno nie mam ??![]()
5 dni ale 2 tabl dziennie.czyli dopiero 3 dzina lekarz mowil ze masz brac 5... normalnie zaraz sie tam do ciebie przejde i po tylku wyklepie!!!!! kochana nie bierz juz luteiny... poczekaj 5 dni... jak sie nic nie zmieni to lec po tesciora... ja trzymam kciuki zeby @ nie przyszla....
lekarz nie mial prawa nic u ciebie widziec bez wzgledu cy jest dobry czy nie bo bylas przed owulka... a pecherzyki to rosna w mgnieniu oka... wczoraj mogl byc maly a dzisiaj juz jest duzy... tak wiec dopoki @ nie ma to jest nadzieja... ty mialas prawdopodobnie owulke 13 dni temu wiec nie stresuj sie tylko badz dobrej mysli...
ja sobie probuje dac spokoj z obserwacjami i spekulacjami czy dany objaw to fasolkaja tez taki mialam ale na kilka dni przed @... lalo sie (ze tak napisze) ze mnie... i okazalo sie ze to fasolka... w kazdym badz razie ja trzymam kciuki kochana zeby to byla fasolka...![]()