reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

my z narzeczonym tez zaczynamy nasze starania jestesmy w trakcie pierwszego miesiaca i juz robilam dwa testy ciazowe:zawstydzona/y:choc wiem ze to jeszcze za wczesnie
ale juz tak sie nie moge doczekac tych 2 kreseczek

reklama
jestem w 21 dniu cyklu
to nasz pierwszy cykl staran
przyjmuje komplet witamin narzeczony wspomaga sie rowniez witaminkami;)
ok 17 powinnam miec @ ale mam nadzieje ze nie nadejdzie:)

macie jakies rady?:)
trzy mam za was wszystkie kciuki!

jestem w 21 dniu cyklu

Trzymamy kciuki, ja brałam kwas foliowy, Niestety mój organizm obrzuca witaminę B, więc przestałam. Jeśli bierzesz witaminki to ok.

jestem w 21 dniu cyklu

moja rada jest poczekanie do terminu w ktorym ma pojawic sie @.jesli okaze sie ze nie wyszlo to wtedy szukalabym sposobow na to by sobie "pomoc".na razie i tak nic nie mozesz zrobic oprocz lykania kwasu foliowego.

ewentualnie można robić test owulacyjne i łykać wiesiołka
dziewczyny co o tym myślicie testy owulacyjne na allegro 30 sztuk + 8 testów ciążowych za 39,99, można im zaufać?? zastanawiam sie bo w aptece za 5 płaciłam 36zl??

reklama
ewentualnie można robić test owulacyjne i łykać wiesiołka
dziewczyny co o tym myślicie testy owulacyjne na allegro 30 sztuk + 8 testów ciążowych za 39,99, można im zaufać?? zastanawiam sie bo w aptece za 5 płaciłam 36zl??
ja allegro nie znam ale wiem ze mnsotwo dziewczyn kupuje je stamtad wiec chyba ok.one wszystkie dzialaja na tej samej zasadzie.ja mialam drozsze a roznica byla tylko taka ze obudowane w plastik.wiem ze duzo dziewczyn u jakiejs ewy analityk czy cos an allegro kupowalo i nie mialy negatywnych uwag

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry