reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mmm widze ze wkleilas wykres.jaki dziwny i jakie ty masz wysokie temperatury.moze zrob test bo a noz po drodze mialas owu i udalo sie?Czasem widzialam takie wykresy na ff a jednak udalo sie coniektorym zaciazyc.bo czy ty mialas @?i mimo tego takie temperatury?w 26 i w 27 dc masz niska a potem same wysokie.moze ta owu wtedy byla?

reklama
ewentualnie można robić test owulacyjne i łykać wiesiołka
dziewczyny co o tym myślicie testy owulacyjne na allegro 30 sztuk + 8 testów ciążowych za 39,99, można im zaufać?? zastanawiam sie bo w aptece za 5 płaciłam 36zl??

owulacyjne tak ale tylko z mierzeniem tempki... mi owulacyje pokazywaly test pozytywny juz w 13dc z ranca a owulke mialam 16dc albo do 3 dni pozniej... wiec testy owulacyjne ok ale tylko z mierzeniem tempki... natomiast ciazowe sa do bani... tzn wychodza pozytywne ale cien cienia... ja tak mialam... robilam pierwszy 2 dni przed @ i byl cien cienia pozniej nastepnego dnia z ranca i tez byl cien ale nie byla ta druga kreseczka az taka mocna... wkurzylam sie bo nie bylam pewna i kupilam inny normalny tescior w aptece... zrobilam go po poludniu, nie z porannego moczu i pomimo tego wyszly 2 piekne grube kreski... wiec jesli nie chcesz tak jak ja siedziec i sie zastanawiac czy jestem w ciazy czy nie to lepiej kupic normalny tescior...
na marginesie moje testy ciazowe byly 10mlu i byl cien... kupilam test normalny 25mlu i dwie piekne kreseczki byly... 3 dni po @ zrobilam jeszcez ten paskowy bo soatatni mi zostal to kreseczka byla mocna ale i tak nie tak mocna jak ta pierwsza...

mmm widze ze wkleilas wykres.jaki dziwny i jakie ty masz wysokie temperatury.moze zrob test bo a noz po drodze mialas owu i udalo sie?Czasem widzialam takie wykresy na ff a jednak udalo sie coniektorym zaciazyc.bo czy ty mialas @?i mimo tego takie temperatury?w 26 i w 27 dc masz niska a potem same wysokie.moze ta owu wtedy byla?
może i owu się przesunęła bo powinna być 17 -18, ale ostatnio próbowaliśmy 22 więc chyba nic z tego

no no :-)
Mnie przez kilka dni nie było, a tu widzę, że powoli zbliża się czas testowania i nowych fasolek! :-)
Szkoda, że mi się nie udało tym razem - na razie jestem jeszcze na świeżo, więc troszkę to wszystko w głębi przeżywam.
Trzymam kciuki, za dwie krechy i witam nowe staraczki :tak:

hej kobitki!!!
aleście sie rospisały matko kochana:szok::-):-)
ja niedawno wróciłam z zakupów więc humorek dopisuje:-p:cool2:

zielona witaj po wakacjach:-)
mazia na szczęscie wszystko dobrze,ciesze sie bardzo:-)

dziekuje kochana :tak::tak::tak::tak: nie opuszcze was :-) nei martw sie.... na kwietnioweczkach nudy... tutaj czlowiek chociaz ma z kim pogadac :tak::tak::tak:
ja zagladam tutaj codziennie ale jakos sil mi ostatnio brakuje... i wlasciwie to caly czas bym spala :tak::-):-):-)

no ładnie sandra pierwszy objaw u ciebie;)

powiem ci ze teraz zaczynam sama zadawac sobie pytanie czy bede dobra mama... boje sie troszke.... ale to pewnie normalne... w koncu to moja pierwsza ciaza... tym bardziej ze tutaj jestem sama i niestety mama mi nie pomoze, nie wytlumaczy... czyli jestem zdana tylko na siebie i ksiazki... ale co tam... czlowiek sie uczy cale zycie... bede uwazac zeby dzieciaczka nie skrzywdzic i bedzie ok... jakos dam rade... juz nawet ogladalam na allegro takie specjalne wanienki co moze tylko jedna osoba kapac malenstwo... wydaje mi sie ze to bedzie dobre wyjscie dla mnie :tak::tak::tak:
będziesz cudowną mamą, przeciez czekałas tak długo :-) a tym że jesteś sama sie nie przjmuj :tak:wiem że w szpitalach pokazują wszystko, najlepiej tez sie zapisać do szkoły rodzenia, ja pewnie sie zapisze tutaj są za darmo:-):-)

Jest hahahaha kochane jest i druga. Słabo widoczna prawie wogóle jej nie widać ale jest. Hehehe ale się cieszę

super gratuluję:-):-)

chyba nie, bo ostatnio próbowaliśmy 22, plemniczki by nie wytrzymały do 29:(

według mnie wzrost tempki był z 27 na 28, ale owu mogła byc kilka dni nawet wczesniej, szkoda że nie znamy tych temperatur niskich to by wiele mówiło...tylko ty pisałas ze testy owu dużo wczesniej robiłaś wiec tak naprawde to nic nie wiadomo....

A co u mnie...no cóż 33dc...nadal boli mnie podbrzusze...temperatura dziś poszła w dół więc lada dzień przyjdzie @ :-(:-( wczoraj sobie pogadałam z moim organizmem :-) mam nadzieje, że posłucha próśb i przestanie się wygłupiać.

hehe u mnie to pomogło:szok::-) mój mąz mówił do mojego brzucha ''uwolnij w końcu to jajeczko':-D:-D i po 2 dniach temka wzrosła:-D:-D

reklama
hej kobitki!!!

będziesz cudowną mamą, przeciez czekałas tak długo :-) a tym że jesteś sama sie nie przjmuj :tak:wiem że w szpitalach pokazują wszystko, najlepiej tez sie zapisać do szkoły rodzenia, ja pewnie sie zapisze tutaj są za darmo:-):-)
dobrze ze mi napisalas bo nie wiedzialam... musze sie midwife podpytac jak spotkanie z nia bede miec... tylko ciekawe gdzie to jest... bo ja do szpitala mam kawalek... :confused::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry