Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy nagle skumulowały mi się moje wszystkie problemy ale nie mam na nic ochoty, nawet na dziecko a to już źle wrózy. Jest mi właściwie w tym momencie wszystko jedno czy będe je mieć czy też nie. Nawet nie chce mi się iść do gina a mam pojawić się po miesiączce, co prawda nie na HSG ale na jakieś usg z kontrastem skrót SIS. Pewnie wynik tego będzie zły i będą potrzebne dalsze zabiegi tak więc nawet nie chce mi się tam iść. Czuje się co najmniej jakbym miała dostać @ ale do niej jeszcze zostało trochę czasu.
Twoje badanko na pewno się powiedzie, życzę aby nic nie bolało i wszystko wyszło dobrze.
bedzie dobrze i tak trzeba myśleć tulam cię mocno i trzymam kciuki za badanie !!! wszystko będzie okinie wiem wiesz ja już słyszałam różne opinie bo też ostatnio akurat w płodnych brała antybiotyk i lekarka mówiła że przy przeziębieniu nie można się starać bo to może być nawet niebezpieczne więc nie wiem sama ma koleżankę która zaszła przy grypie zażywając gripex - więc na to wychodzi to jest sprawa różna i zależy od organizmuwitam serdecznie wszystkich,jestem przeziebiona mialam goraczke 39 ,6 przez 2 dni dzisiaj naszczescie tylko 37,1, mam straszny kaszel ze az brzuch mnie boli!juz nie moge,chcem sie was spytac jedna rzecz;dni plodne zaczely sie od dzisiaj 30stego ovulka,nie zaszkodzi to moje przeziebienie?czy moge sie starac?pomuscie mi dziewczyny doradzcie prosze...
cześć aśka i tośka
wiem ja dzisiaj też jakoś tak nic z mojego optymizmu nie zostało a powiedzmy sobie że może jestem już o krok bliżej do fasolki niż byłam cykl temu
Zuzia zasnęła. ;-)
Ja już mam uszykowany obiadek dla moich Dzieciątek ;-),G. leni się na kanapie,a ja zaglądam do Was. :-)
a ja piję kawkę oczywiście z wamiZuzia zasnęła. ;-)
Ja już mam uszykowany obiadek dla moich Dzieciątek ;-),G. leni się na kanapie,a ja zaglądam do Was. :-)

a ja piję kawkę oczywiście z wami
mój M przeziębiony więc leży w łóżku a synek razem z nim
synuś spał dzisiaj do 9.45 pierwszy raz takk długo a jaki zdziwiony był że już tak późno hihihihi