87zabka
Fanka BB :)
hejka haftowanki dla ciebie juz sa zapakowane jutro rano ide je wyslac :-)tAK ja mam silne psm i wtedy jestem nie do wytrzymania a odkąd zażywam magnez to jest dużo lepiej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka haftowanki dla ciebie juz sa zapakowane jutro rano ide je wyslac :-)tAK ja mam silne psm i wtedy jestem nie do wytrzymania a odkąd zażywam magnez to jest dużo lepiej
NIe mam pojecia. Moj M szybko podolal. Pytam go wiec, jak to tak szybko zrobil w tych warunkach. A on na to: Bardzo gruntownie sie umylem i pozniej bylo juz z gorki(bo przed badaniem trzeba "sie umyc" woda z mydlem)
ci nasi panowie sa tacy slodcy jak sie tak stresuja i o wszystko pytaja wtedy sa tacy ludzcy :-) i kochani co nie???? napewno dostanie gazetke z panienkami :-)
Hej kochana
My robiliśmy w invikcie płaciliśmy 100 zł można zrobić od 7 do 15 chyba z tego co pamiętam. W pokoju można się umyć jest skórzana sofka i tv z gołymi panienkamimy robiliśmy podstawowe badanie. Skoro chce zrobić niech robi duzy plus nie musisz go prosić i przekonywać
![]()
korwa mac co za korwa za****na dzis byl problem z mala z obiadem znow bo wojowala ze niechce jesc i koniec i sie polozyla spoac i sobie spala smacznie a ta zolza przylazla i ja obudzila bo jej korwa kluseczki na mleku ugotowala zeby zjadla i ze juz za dlugo spi i ja wziela na te jej zasrane kluski !!! czy ten caly dzien musi byc z****ny.....z tych nerwow walnelam piescia w sciane i teraz mnie reka boli
[
Kurcze,ale po powrocie się tak popłakałam,że szok... G. dał radę,uspokoił mnie,ale czuję,że dalej chce mi się płakać. :-(
Dieta daje się we znaki. Siada na psychę. Grzesiek mnie wspiera,jak może,ale Dziewczyny,proszę i Was o kciuki... Głodna nie jestem,ale... Ale jakoś mi tak źle od tego wszystkiego. :-( W sensie smutno. :-( Że muszę... :-( Boże... :-([/FONT]
witam sie w niedzielne pozne popoludnie![]()
Hej, :-)
Mój W. od jutra rzuca palenie - będzie mega cięzki tydzień ;/
witaj Tosiu
upss bedzie cięzko , ale da rade![]()
Witam sie wieczorowo!!!
Do mnie dziś przylazła @więc zaczynam 4 cykl staranek i mam nadzieje że to już ostatni
a byłam przekonana że teraz sie udało bo taki jakiś inny ten cykl był i wogóle ......
pozdrawiam i do zobaczenia ide sie poprzytulac do mężusia.dobrej nocki
lopop bardzo sie ciesze że trafiłas na fajnego gin i na pewno niedługo zafasolkujesz papap
Wracamy jutro...ale tak mi się nie chce...normalnie czuję że tutaj odpoczywam, i mimo że dzisiaj pogoda nie dopisała to i tak się cieszę że tutaj jesteśmy.
Kupiłam dzisiaj dzidziusiowi piękne ubranka (w sumie aż 13 sztuk) :-) ale nie mogłam się opanować tak mi się podobały...
Jak wrócę w poniedziałek to wkleję fotki.

a slyszalam o tych tabsach kolega z pracy bral i musze tobie powiedz ze przestal no i on nie palil tylko pozeral te fajkizakupiłam mu wczoraj Tabex - lek pomagający w rzuceniu zobaczymy jak to zniesie - napewno mu bedzie ciezko bo pali dlugo i ok paczke dziennie ;/
ja mialam 10 dni diety :-( jajniki??czyzby owu????spokojnie dasz rade mnie wpierala sasiadka :-) jak chcesz to to jest nr mojego gg 11125569 jak bedziesz chciala popisac :-)

tAK ja mam silne psm i wtedy jestem nie do wytrzymania a odkąd zażywam magnez to jest dużo lepiej
Agutka trzymaj się już w połowie jesteś a jaka to dietaa, może po świętach też sobie zafunduje ale u mnie problem w pracy bo tu nie mam warunków abyś coś konkretnego sobie zrobić ewentualnie kanapke lub zupki chińskie ale tego drugiego nie jem.
Najwazniejsze, ze chce. Bo moj M nie chce wiec nie rzuci...zakupiłam mu wczoraj Tabex - lek pomagający w rzuceniu zobaczymy jak to zniesie - napewno mu bedzie ciezko bo pali dlugo i ok paczke dziennie ;/