Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
twoja kochanie ma jakies 2 cm wedlug mojej tabelki :-)
kochana jesli nawet jest bladziutka to oznacza ciaze widocznie poziom hormonu niebyl jeszcze tak wysoki ale codziennie jest wiekszy wiec jutro na 100% wyjdzie juz tlusta druga krecha5 dni... Robiliśmy z mężulkiem już 1 test ale druga kreseczka wyszła bardzo jasna więc nie chce się jeszcze nakręcać
a kiedy tego testa robiłaś ?5 dni... Robiliśmy z mężulkiem już 1 test ale druga kreseczka wyszła bardzo jasna więc nie chce się jeszcze nakręcać
to napewno bo obok nas leci ta autostradacześć Żabeczko :-)
to faktycznie długo na te wyniki każą czekać...
A ja chyba wczoraj przejeżdżałam koło Twojej miejscowości, tzn leciałam autostradą z trójmiasta w kierunku łodzi i mi się wydawało że na nawigacji widziałam tą miejscowość Nowe koło właśnie tej drogi :-)

ja mam ja narysowana w starym zeszycie jak bylam w 1 ciazy to sobie w nim zapisywalam takie tak o ciazy rzeczy i wogole i zostawilam sobie na pamiatke :-)pokaz ta tabelke chetnie popatrze
dzieki
Marta u Ciebie na pewno już większa...ja w poprzedniej ciąży w 10tc miałam dzidziusia 5cm :-) teraz to one szybko rosną.
U mnie jest młodsza ciąża o minimum 7 dni niż by to wychodziło z OM i dlatego dzidziuś też mniejszy.
To ja następną wizytę mam 15.04 i już się doczekać nie mogę.
kochana jesli nawet jest bladziutka to oznacza ciaze widocznie poziom hormonu niebyl jeszcze tak wysoki ale codziennie jest wiekszy wiec jutro na 100% wyjdzie juz tlusta druga krecha
a kiedy tego testa robiłaś ?
Może powtórz jeszcze raz...trzymam kciukasy!
to my koniecznie chcemy jutro zdjecie :-)No mam taką nadzieje. Już taki jestem niedowiarek że póki nie zobacze wyraźnej drugiej krechy to nie uwierze.
Test robiłam w sobote czyli 3 dni po terminie. Powtórze napewno jutro z samego rana
Test robiłam w sobote czyli 3 dni po terminie. Powtórze napewno jutro z samego rana