reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć Żabeczko :-)
to faktycznie długo na te wyniki każą czekać...
A ja chyba wczoraj przejeżdżałam koło Twojej miejscowości, tzn leciałam autostradą z trójmiasta w kierunku łodzi i mi się wydawało że na nawigacji widziałam tą miejscowość Nowe koło właśnie tej drogi :-)

reklama
cześć Żabeczko :-)
to faktycznie długo na te wyniki każą czekać...
A ja chyba wczoraj przejeżdżałam koło Twojej miejscowości, tzn leciałam autostradą z trójmiasta w kierunku łodzi i mi się wydawało że na nawigacji widziałam tą miejscowość Nowe koło właśnie tej drogi :-)
to napewno bo obok nas leci ta autostrada :tak:
pokaz ta tabelke chetnie popatrze
dzieki
ja mam ja narysowana w starym zeszycie jak bylam w 1 ciazy to sobie w nim zapisywalam takie tak o ciazy rzeczy i wogole i zostawilam sobie na pamiatke :-)

Marta u Ciebie na pewno już większa...ja w poprzedniej ciąży w 10tc miałam dzidziusia 5cm :-) teraz to one szybko rosną.
U mnie jest młodsza ciąża o minimum 7 dni niż by to wychodziło z OM i dlatego dzidziuś też mniejszy.
To ja następną wizytę mam 15.04 i już się doczekać nie mogę.

No widzisz ty 15 ja 19 super a pozniej ide 15 maja przed wyjazdje na krotkie 4 dniowe wakacje do wenecji to juz bedzie 15tydzien wiec mysle ze plec bedzie widac to bym jakies wloskie ciuszki czy buciki pokupowala hehehe niormalnie tez licze dni i tygodnie hehe
tescior do mnie z zona przyjezdza na wieta z polski musze dom posprzatac a tak mi sie nie chce w polsce tradycja okna mysl chalpe pucowac a u nas nie wiec musze sie postarac haha

kochana jesli nawet jest bladziutka to oznacza ciaze widocznie poziom hormonu niebyl jeszcze tak wysoki ale codziennie jest wiekszy wiec jutro na 100% wyjdzie juz tlusta druga krecha

No mam taką nadzieje. Już taki jestem niedowiarek że póki nie zobacze wyraźnej drugiej krechy to nie uwierze.

a kiedy tego testa robiłaś ?
Może powtórz jeszcze raz...trzymam kciukasy!

Test robiłam w sobote czyli 3 dni po terminie. Powtórze napewno jutro z samego rana

No ja idę teraz 15.04 i później znowu za 3tygodnie. czyli na początku mają.
I to już będzie 14tc więc może ginek już podglądnie co tam siedzi. U mnie badania krwi na płeć nie wchodzą w grę bo ja po poprzedniej ciąży mogę mieć bardzo zaburzone hormonki.
Ale poczkam...na razie kupiłam uniwersalne ciuszki, a jak się dowiem to będę dokupować już konkretne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry