Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz wiem jedno jak się najmniej spodziewamy fasolki to jest więc może - poczekamy a jak nie to nastepny cykl jest naszwiesz kochana ja nic nie czuje brak objawow na @ i na f
tak jak ostatnio
Jaki lipiec? Wiosna jest nasz!!!Maćku,co do sprawdzenia owulki,to ja nawet nie wiem,czy mogę się do tego lekarza wcisnąć tak bez kolejki.Nie wpadłam na to,żeby się podpytać.
![]()
Ja czekam tylko do lipca. Tylko,bo to już 3 miesiące max. ;-) Jestem wtedy z G. umówiona na Jego badanka,no i z nimi wędruję do tego gina,gdybym dalej nie zaciążyła - bo tak też mi gin powiedział,że czekamy do lipca. Jeśli wyniki będą ok,to będziemy dalej szukać przyczyny,co jest nie tak.
Nie chcę tego przyspieszać,bo wiem,że te badanka,to też jakiś strzał w męskie ego... Dobrze,że chociaż można "ten zabieg" wykonać w domku,jakby co. ;-)
Obyśmy jednak nie musieli ich wykonywać... Żeby do lipca się udało... Kurcze,ale marzenia...
A który Ty w ogóle masz dc?

Musialabym spojrzec na wykres... My jakos idziemy leb w leb zwykle
A taki zylak to jest niebezpieczny?dziewczyny muszę was przeprosić bo wczoraj zapisałam posta i się rozłączyłam , bo patrzę teściowa za mną stoi i mam nadzieję że nic nie widziała i nie czytała bo by miała co gadać
krwawienia dziwnego ciąg dalszy-przepraszam za to co teraz napiszę ale wydaje mi się że taki kolor od żywej czerwieni po brązowy taki pośredni-a wiecie że ten ginek mnie zastrzelił wiadomością że na macicy mam żylaka małego to może on pękł?

Ja tez.... Jeszcze nic nie mam w domu zrobione...Jasne :-) Właśnie próbuje wziąć sie za jakieśporządki ale jakoś mam lenia dzisiaj

Mnie sie kojarzy z wiezieniemDziękuje :-) ja jestem z małej miejscowości Wronki, w okolicach Poznania

Najwazniejsze, ze Cie przeprosiljestesmy juz w pracy i mnie przeprosil... juz myslalamz e dzisiaj pojade do rodzinnego domku... i tak jest dziwnie nie patrze jeszcz ejak przechodze na niego ale przeprosil ...

A ktory masz dc?wiesz kochana ja nic nie czuje brak objawow na @ i na f
tak jak ostatnio
U mnie byc moze ma to zwiazek z tabletkami - mam zaburzone hormony... Chociaz nie biore antykow juz jakies 3-4 lata.Czy Wy tez macie potabletkowe problemy ?? Bo u mnie to własnie z tym sie wiąże cały temat
A ty masz dzis urodzinkino wiecie co dziewczyny teściowa pojechała do córki i jakoś tak mi smutno sie zrobiło(oczywiście nie wiem czy za teściową)bo o moich urodzinach zapomniała a ja zawsze o jej synkach muszę pamiętać i na wszystkie jeździć - ach te smutki to chyba związane wiecie z czym![]()
????/\Lopop WSZYSTKO CO PIĘKNE I UPRAGNIONE NIECH W TWOIM ŻYCIU BĘDZIE SPEŁNIONE
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ