lopop
Szczęśliwa mamusia
kochane staraczki dyngus już był? mokry czy gałązkami?
dzisiaj pewnie więcej może nas być na forum bo w niektórych rejonach Polski będzie padać u mnie póki co słoneczko świeci

zobaczymy jak długo?
zmykam zjeść sniadanko
dzisiaj pewnie więcej może nas być na forum bo w niektórych rejonach Polski będzie padać u mnie póki co słoneczko świeci
zmykam zjeść sniadanko
cześć pallissa ja zmykam na póżne śniadanko i kawcię już wstawiłam, a jak tam u Ciebie? od jak jakiego czasu siedzisz we Włoszech?dzien dobry niema nikogo ?na kawie rano byliscie ,kawka sie skonczyla i pozmykaly ..mokrego smingusa dyngusa!
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jakoś tak samo mi wychodzi,nawet nie wiedziałam,że to jest aż tak dobrze postrzegane tutaj,hehe. ;-) Zuzia mi pomaga,więc jakoś się udaje. :-) Na forum zaglądam nieraz podczas sprzątania albo jak Zuzia idzie odwiedzić Babcię,bądź śpi. ;-)
;-)

zgaga to mi zyc nie daje mdli mnie troszke mam zawroty glowy szczegolnie przy wstawaniu. wczoraj bylo niby cos tam takiego brazowego uplawu ale tylko raz i cisza. a testy dalej wychodza negatywnie. brodawki wrazliwe niby jakies tam zyly niebieskie pod skora na piersiach widac. na dole tez bardziej purpurowo
ale co moze to tylko moja wyobraznia hehe dzisiaj jest 46 dzien cyklu a @ powinnam byla miec 18 marca.