maćku
Moderatorka
W przyszla niedziele to ja juz bede wiedziala na pewnono a mnie cyce bola... nic zobaczymy juz sie nie napalam tak ... ehh super by bylo no ale szobaczymy w niedziele albo w poniedz8ialek-wtorek za tydzien

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W przyszla niedziele to ja juz bede wiedziala na pewnono a mnie cyce bola... nic zobaczymy juz sie nie napalam tak ... ehh super by bylo no ale szobaczymy w niedziele albo w poniedz8ialek-wtorek za tydzien

fajowe 

POLECAM!!!!!!!! 

ja trzmam wobec tego kciukiMnie pobolewaja wieczorami podbrzusz/jajniki, ale jesli dobrze pamietam zwykle tam mam (no moze teraz troszke mocniej). Cyce nie bola... A tempka sobie skacze raz w gore, raz w dol...
A tak poza tym:
Swiateczne obzarstwo czas zaczac;-)
będzie dobrzeno a mnie cyce bola... nic zobaczymy juz sie nie napalam tak ... ehh super by bylo no ale szobaczymy w niedziele albo w poniedz8ialek-wtorek za tydzien
to ja Ciebie mocno przytulam i glaskam po główce Kochanafajowe
Ja na razie sama... :-( smutkuje sobie ;-) mama w Kościele do 13:00, a mąż do 15:00 w pracy... więc przyszłam tutaj
Tak mi jakoś smutno i źle (czytaj: tęsknię za tatą)... :-(
Nie wiem co tu robić... może książkę poczytam... mam Sagę "Zmierzch" - popularna wśród młodzierzy za granicą - poza tym superawaPOLECAM!!!!!!!!
![]()
NIe smutkuj! Swieta sa - trzeba sie cieszyc;-)Ja na razie sama... :-( smutkuje sobie ;-) mama w Kościele do 13:00, a mąż do 15:00 w pracy... więc przyszłam tutaj
Tak mi jakoś smutno i źle (czytaj: tęsknię za tatą)... :-(
Nie wiem co tu robić... może książkę poczytam... mam Sagę "Zmierzch" - popularna wśród młodzierzy za granicą - poza tym superawaPOLECAM!!!!!!!!
![]()
A ja nie za bardzo przepadam za "amerykanska" tworczoscia;-)Przykro mi z powodu @... Oby to nabranie dystansu okazalo sie kluczem do sukcesua u mnie dzis @ zawitala....w tym cyklu nie bedzie stranek niestety bo moj małż wyjezdza na 3 tygodnie wobec czego ten cykl robie sobie przerwe mozna mnie dopisac do listy aktualizującej jako 8 cykl- miesięczny odpoczynek... moze zrobie sobie monitoring hmmm jakos ten cykl wykorzystam w inny tym razem sposób na pewno nie będzie produkcyjny
![]()
matko ale sie zle dzisiaj czuje i krzyz i jajniki i podbrzusze... jakos wytrzymam
troszku mi smutno bo mialam taka mala nadzieje.... no ale trzeba być dzielnym prawda i nie dac się
teraz odpoczynek ..... bede zagladac i Wam kibicowacKochane moje....
czas zajac sie sobą i przestac obsesyjnie myslec o fasolce bo jak widac to wcale nie pomaga a wrecz przeciwnie bardzo ale to bardzo przeszkadza jej sie zadomowic
muszę odpocząc i nabrac dystansu....
to ja życzę milego świetowania i pelnych brzuszków![]()

ja trzmam wobec tego kciuki
będzie dobrze
to ja Ciebie mocno przytulam i glaskam po główce Kochana
a u mnie dzis @ zawitala....w tym cyklu nie bedzie stranek niestety bo moj małż wyjezdza na 3 tygodnie wobec czego ten cykl robie sobie przerwe mozna mnie dopisac do listy aktualizującej jako 8 cykl- miesięczny odpoczynek... moze zrobie sobie monitoring hmmm jakos ten cykl wykorzystam w inny tym razem sposób na pewno nie będzie produkcyjny
![]()
matko ale sie zle dzisiaj czuje i krzyz i jajniki i podbrzusze... jakos wytrzymam
troszku mi smutno bo mialam taka mala nadzieje.... no ale trzeba być dzielnym prawda i nie dac się
teraz odpoczynek ..... bede zagladac i Wam kibicowacKochane moje....
czas zajac sie sobą i przestac obsesyjnie myslec o fasolce bo jak widac to wcale nie pomaga a wrecz przeciwnie bardzo ale to bardzo przeszkadza jej sie zadomowic
muszę odpocząc i nabrac dystansu....
to ja życzę milego świetowania i pelnych brzuszków![]()

Dziewczyny jak Wy uważacie po jakim czasie należy zrobić sobie badania jeśli nie można zajść w ciążę?? Nie wiem już jak mam przemówić mojej siostrze do rozumu - od ok roku starają się z mężem o dziecko, ale nic i nic... ja uważam, że to najwyższa pora, zeby obydwoje się przebadali, ale oni ciągle liczą na szczęście... sama nie wiem, może ja panikuję, ale czy Wy też uważacie że należy jeszcze poczekać?