*Tośka*
Fanka BB :)
Zmieniłam zmieniłam co będzie to będzie :-)Dzięki Tosiu!!! Tobie też, kochana Fasolki życzę!!! Widzę, że zmieniłaś podejście!!!
Radosnych Świąt!!!
Wy się radośnie krzątacie po domkach, a ja muszę odbębnić swoje w pracy i tak siedzę i czekam na newsy, a tu nikt nie ma głowy, by siedzieć i pisać.....:-):-):-)
ja jade na wies na święta więc nic nie musze robić ;-) a w pierwszy dzień swiąt mam rodziców i teścia na obiadku ale to mój W. robi więc ja leże i odpoczywam ;-)
trzymam kciuki za młodą :-) napewno sobie poradzino to faktycznie , porazka jak trzeba isc w swieta do pracy
ja tez sie ciesze na te swieta odpoczne troszke , a po swietach mam urlop
choc w czwartek czeka mnie maly stresik corka pisze test kończacy 6 klase , a w piatek ma egzamin z anglika
bo wybrała klase z poszerzonym anglikiem
kochanie do lekarza trzeba się wybrać - nie lekceważ tych bóliWitam się świątecznie
Chciałam życzyć Wam kochane moje:
Zdrowych, spokojnych, rodzinnych i pełnych miłości Świąt
No i oczywiście smaczengo jajeczka i mokrego Dyngusika!!!!
No i oczywiście spełnienia tego największego marzenia....
ja pisze z mojego rodzinnego domku zaraz idziemy z siostrą jojka święcić
potem zajrze to poczytam co tam u Was
p.s. a nie dzisiaj o 2 nad ranem obudzil straszliwy bol prawego jajnika najpierw myslalam ze to wyrostek ale zrobilam testa z podniesieniem nogi- i to nie to test wczoraj robilam ale wyszedl negatywny wiec nie mam zludzen fakt ze dzis 33dc a cykle srednio 34 dniowe.... ale dzisiaj boli znow bardzo oby to zadna torbiel
dobra zmykam ze świeconkami jak wroce to sie odezwe bo na reszcie mam wolne![]()
Dziewczynki życzę Wam Zdrowych Wesołych Świąt :-) pięknych owulek, zdrowych żołnierzy i w końcu upragnionych II kreseczek

obyśmy wszystkie zafasolkowały w 2010 roku
Chyba zeby kilka osob moglo sobie dodatkowo zarobic... Bo prawda jest taka, ze one jakos specjalnie nie odzwierciedlaja tego, co dany uczen robil/czego sie nauczyc przez te 6 lat. Bardzo czesto jest tak, ze piatkowi uczniowie dostaja tyle samo punktow co ci dwojkowi!
A nawet jesli ktos nie zda tego egzaminu to i tak konczy podstawowke. I o ile w duzych miastach ma znaczenie kto ile ma punktow przy rekrutacji do gimnazjow, to w malych miejscowowsciach - jedno gim i wszyscy tam ida. A na koniec rozliczani sa z tego tylko i wylacznie nauczyciele, bo zle dzieci przygotowali

Czytałam, że na zagnieżdzenie tak jest, ale przecież biore globulki na bakterie...