reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzięki Tosiu!!! Tobie też, kochana Fasolki życzę!!! Widzę, że zmieniłaś podejście!!!
Radosnych Świąt!!!
Zmieniłam zmieniłam co będzie to będzie :-)

Wy się radośnie krzątacie po domkach, a ja muszę odbębnić swoje w pracy i tak siedzę i czekam na newsy, a tu nikt nie ma głowy, by siedzieć i pisać.....:-):-):-)

ja jade na wies na święta więc nic nie musze robić ;-) a w pierwszy dzień swiąt mam rodziców i teścia na obiadku ale to mój W. robi więc ja leże i odpoczywam ;-)

no to faktycznie , porazka jak trzeba isc w swieta do pracy
ja tez sie ciesze na te swieta odpoczne troszke , a po swietach mam urlop
choc w czwartek czeka mnie maly stresik corka pisze test kończacy 6 klase , a w piatek ma egzamin z anglika
bo wybrała klase z poszerzonym anglikiem
trzymam kciuki za młodą :-) napewno sobie poradzi
Witam się świątecznie :)

Chciałam życzyć Wam kochane moje:

Zdrowych, spokojnych, rodzinnych i pełnych miłości Świąt
No i oczywiście smaczengo jajeczka i mokrego Dyngusika!!!!

No i oczywiście spełnienia tego największego marzenia....

ja pisze z mojego rodzinnego domku zaraz idziemy z siostrą jojka święcić :)
potem zajrze to poczytam co tam u Was :)

p.s. a nie dzisiaj o 2 nad ranem obudzil straszliwy bol prawego jajnika najpierw myslalam ze to wyrostek ale zrobilam testa z podniesieniem nogi- i to nie to test wczoraj robilam ale wyszedl negatywny wiec nie mam zludzen fakt ze dzis 33dc a cykle srednio 34 dniowe.... ale dzisiaj boli znow bardzo oby to zadna torbiel :(
dobra zmykam ze świeconkami jak wroce to sie odezwe bo na reszcie mam wolne :)
kochanie do lekarza trzeba się wybrać - nie lekceważ tych bóli

Dziewczynki życzę Wam Zdrowych Wesołych Świąt :-) pięknych owulek, zdrowych żołnierzy i w końcu upragnionych II kreseczek :tak::tak: obyśmy wszystkie zafasolkowały w 2010 roku

reklama
Szkoda mi tych polskich dzieci, ze ich tak strasza jakby stres potrafił zmobilizowac, a to chyba działa odwrotnie
Dokladnie!!!
Ja tez sie zastanawiam kto i po co wymyslil te egzaminy?:confused: Chyba zeby kilka osob moglo sobie dodatkowo zarobic... Bo prawda jest taka, ze one jakos specjalnie nie odzwierciedlaja tego, co dany uczen robil/czego sie nauczyc przez te 6 lat. Bardzo czesto jest tak, ze piatkowi uczniowie dostaja tyle samo punktow co ci dwojkowi!:szok: A nawet jesli ktos nie zda tego egzaminu to i tak konczy podstawowke. I o ile w duzych miastach ma znaczenie kto ile ma punktow przy rekrutacji do gimnazjow, to w malych miejscowowsciach - jedno gim i wszyscy tam ida. A na koniec rozliczani sa z tego tylko i wylacznie nauczyciele, bo zle dzieci przygotowali:wściekła/y:

dokładnie szkoda tych dzieciaczków , moja młoda radzi sobie swietnie nie ma z nia problemow , choc nie podoba jej sie to ze musi isc do gimnazjum , dla mnie to tez jest chore ale co zrobic teraz nasz rzad zaluje ze stworzyl takie cos ja gimnazja
A gimnazju to najwieksza porazka systemu oswaity w ostatnim cwiercwieczu:tak: Chcieli byc tacy jak zachod, a tymczasem zachod zaczyna sie wycofywac z gimnazjow...:no:

A u mnie temp w dół i plamienia :dry: Czytałam, że na zagnieżdzenie tak jest, ale przecież biore globulki na bakterie... :dry: A do tego znów nie mogę mierzyć temp. (bo będę spać z mama, bo jeszcze nie chce sama - a teraz te dwa dni wstecz to była na nocce)... :sorry2:

Wszystkim kobietką jedno życzenie świąteczne - bobaska!!!
Wzajemnie!!!:-)

To globulki wykluczaja fasolke?:dry:

Cześć Scully, co się u Ciebie dzieje, ze śpisz z mamą. Przepraszam, że pytam, ale nie jestem w temacie, bo mnie dawno nie było!!!
Jej tato niedawno zmarl...:-(

Zmieniłam zmieniłam co będzie to będzie :-)

ja jade na wies na święta więc nic nie musze robić ;-) a w pierwszy dzień swiąt mam rodziców i teścia na obiadku ale to mój W. robi więc ja leże i odpoczywam ;-)

trzymam kciuki za młodą :-) napewno sobie poradzi
dziex za &&&&&& :)
kochanie do lekarza trzeba się wybrać - nie lekceważ tych bóli

Dziewczynki życzę Wam Zdrowych Wesołych Świąt :-) pięknych owulek, zdrowych żołnierzy i w końcu upragnionych II kreseczek :tak::tak: obyśmy wszystkie zafasolkowały w 2010 roku
Tosiu wzajemnie !!!!!

;-)hej kobitki :-)
ja juz w rodzinnym domku wodka i soki w makro na wesele zakupione ;-)

chcialam wamzyczyc duzo zdrowia i przedewszystkim szczescia i spelnienia marzen w te swieta ... zeby kazda z nas zostala mama 2010 !!! :tak::-)

moja tempka dzisiaj pieknie wzrosla do 36,70 :-) w tamtej ciazy to 36,8 byla najwyzsza a teraz zobaczymy. w ogole tak mnie brzuch rypie ze koszmar i to tak okresowo przychodzi takie fale czasem cos jakby zapiecze lekko tam w dole i jajniki cmia ze czasem mam juz dosc... nigdy nie wkrecalam sobie czegos i nie swirowalam ze mam objawy ale teraz to sama juz nie wiem ... bo ja cos czuje!!! cos sie tam dziejei jajka pracuja peklna para !!! oby to na fasolke a nie na jakies dziadostwo... ale naprawde jestem w szoku i zarazem czuje sie niekomfortowo ze w same swieta brzuch mnie pobolewa i nie mam ochoty sie nawpychac ciasta ani niczego ... no nic za tydzien czas pokaze ale szcerze to juz sie ostro nakrecilam ;-)

Słoneczka moje kochane ja tylko na chwilkę niestety, nadrobię Was po świętach.
Gratuluję fasolek:-)
Powodzenia w starankach życzę:tak:
ale przede wszystkim życzę Wam skarby Wesołych a zarazem spokojnych, pełnych szczęścia i radości Świąt Wielkanocnych:-) wyciszcie się, poprzytulajcie do Waszych mężczyzn i wyjdą z tego na pewno fasoleczki;-) buziaki dziewczynki, zmykam dalej szykować i pomagać mamie bo u niej właśnie jesteśmy na święta. odezwę się wkrótce:tak: tęsknię za Wami!:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry