reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witaj Olkale

obym mogła kiedyś dać jemu i sobie to szczęście

na razie wybieramy się do przyszpitalnej bo mój ginek tam przyjmuje i kazał przyjść :-( przy Bielanach

to fajnie,ze przy szpitalu...bo w razie czego to niedaleko na wszystkie badania...oj zeby sie za ciebe wziął ten Twój gin i szybko wybadał w czym problem...
bardzo mi przykro :( nawet dziś o Tobie opowiadałam mojemu J i mówiła,ze mi smutno,ze sie tobie nie udało :(

reklama
obym mogła kiedyś dać jemu i sobie to szczęście

na razie wybieramy się do przyszpitalnej bo mój ginek tam przyjmuje i kazał przyjść :-( przy Bielanach
NIe chce sie licytowac co lepiej, ale Ty to chociaz wiesz, ze mozesz zajsc w ciaze. Ja nie, bo jeszcze nigdy mi sie to nie udalo. Nawet nie wiem jak wygladaja dwie kreski na tescie;-)

to fajnie,ze przy szpitalu...bo w razie czego to niedaleko na wszystkie badania...oj zeby sie za ciebe wziął ten Twój gin i szybko wybadał w czym problem...
bardzo mi przykro :( nawet dziś o Tobie opowiadałam mojemu J i mówiła,ze mi smutno,ze sie tobie nie udało :(

To miłe z Twojej strony, może dlatego że mieszkasz niedaleko to jesteś jak moja forumowa siostra i może kiedyś będzie nam dane spotkać się razem z brzuszkami :tak: będę walczyć (chyba?!):-(

nie mogę od was odejść, bo takich fajnych babeczek nie znajdę :tak: próbuje pisać na grudniówkach, ale tutaj jest rodzinniej, milej, swojsko...szybko zachodźcie i też się tam logujie, bo czuje się strasznie samotna :tak::-p

NIe chce sie licytowac co lepiej, ale Ty to chociaz wiesz, ze mozesz zajsc w ciaze. Ja nie, bo jeszcze nigdy mi sie to nie udalo. Nawet nie wiem jak wygladaja dwie kreski na tescie;-)

tylko u mnie każda ciąża to nie będą błogie chwile radości z II kresek tylko tyle radości co obaw czy tym razem uda się nie stracić :-(

Buziaki Misiaki Kochane

Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To miłe z Twojej strony, może dlatego że mieszkasz niedaleko to jesteś jak moja forumowa siostra i może kiedyś będzie nam dane spotkać się razem z brzuszkami :tak: będę walczyć (chyba?!):-(
też mi sie tak wydaje...byłaś pierwszą która zalogowałą się po mnie z Naszych okolic, za chwilę po Tobie nanusia...i to tak chyba jest z tą siostrą forumową...oj jak bardzo życze Tobie dzidzi...specjalnie dla Ciebie ode mnie %%$$##@!@#% na dziewczynkę i %^&**&^%$## i na chłopca ....:)

tak tak każda historia nie jest przyjemna....aż mi nieraz głupio jak tutaj loguję sie do Was, bo wiem jak wam jest przykro i trudno ...mam nadzieję, ze bozia usłyszy te prośby co mam dla was i ześle fasolkę już niedługo...maćku też dla Ciebie przesyłam fluidki &^%^%$#@@ na dziewczynkę ^%$#@@$^&& i na chłopca....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak tak każda historia nie jest przyjemna....aż mi nieraz głupio jak tutaj loguję sie do Was, bo wiem jak wam jest przykro i trudno ...mam nadzieję, ze bozia usłyszy te prośby co mam dla was i ześle fasolkę już niedługo...maćku też dla Ciebie przesyłam fluidki &^%^%$#@@ na dziewczynkę ^%$#@@$^&& i na chłopca....
Dzieki!!!
Jak to Ci glupio. Swoje wyczekalas i wywalczylas przeciez;-) Bo taka jedna wyczekana fasolka daje wiecej nadzieji i radosci, niz 10 ze zlotych strzalow:tak:

batonikrozumiem ja tez bede miala wiecej strachu jak kiedys bede w ciazy niz radosci... boje sie ze scenariusz sie powtorzy a juz bym wolala stracic dzidzia na poczatku niz po polmetku ciazy ... :(

reklama
boję się że nigdy już nie będzie mi dane zostać mamą :-(, na dodatek dziś się dowiedziałam że moja koleżanka z pracy jest w ciąży i się spłakałam jak dzika :-(

Ja miałam to samo. Ja starałam się o dzidzię już jakiś czas a moja koleżanka z pracy pewnego dnia w rozmowie mowi że chyba są gotowi na drugie dziecko i po miesiącu wymachiwała mi testem z dwoma kreskami. Więc wiem co czujesz...
Ale głowa do góry. Wierze że się uda i na każdą z nas przyjdzie czas i tego ci ogromnie życze!!!! Ja czekałam i wyczekałam a teraz przesyłam wam wszystkim fluidkiiiiiii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry