Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wczoraj tak mnie brzuch zaczął denerwować że przeleżałam całe popołudnie i wieczór. I rano się obudziłam i jak ręką odjął.
Jutro wizyta i już się nie mogę doczekać :-)
zaczne je chyba dzisiaj robić ;-) ale jakoś specjalnie na produkcję nie jestem nastawiona w tym cyklu :-) z resztą mój W. cos podziebiony jest więc nie chce go za bardzo eksploatować ;p
No u nas też pogoda skiepściła się strasznie...a już była taka piękna wiosna, że ja nawet ubrania letnie przeglądałam coby zobaczyć w czym ewentualnie jeszcze będę mogła z brzuchem śmigać ;-)
agutka milej pracki na budowie zycze
toska rob testy rob
mysza dobrze ze juz sie lepiej czujesz
kurcze a u mnie chyba dzidzi nie ma wzielam tempke zmierzylam ale mi sie godzine popierdzielily i zamiast o 7 to zmierzylam o 5,50 i wyszlo tylko 36.65 wiec progesteron niski wiec dupa ...
mysza wlasnie nie iore kurde jeden lekarz ten kiedys spec z wro mowil ze lutke dowcipna a ten co mnie prowadzi mowil ze ja nie mma z progesteronem problemu. moze zaczne brac od dzisiaj jedna tabse?? tylko ja od nich tyje a niedlugo wesele... ale te 5 dni moge brac a jak sie okaze ze dzidzi to dalej bede brac bo lekarz powiedzial ze jak bede w ciazy to wtedy przepisze.. bo kiedys mialam plamienia w 7 tc juz sama nie wiem bo sad te bole... ja juz sie pogubilam...