reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To ja się dzisiaj pierwsza witam :-)

wczoraj tak mnie brzuch zaczął denerwować że przeleżałam całe popołudnie i wieczór. I rano się obudziłam i jak ręką odjął.
Jutro wizyta i już się nie mogę doczekać :-)

Zmykam poczytać co u Was.

Pięknego dnia!

reklama
Tośka testy owu też odpuściłaś w tym cyklu ?

A gdzie się Svensonka podziewa ?!? Już jej chyba tydzień nie widziałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Babeczki. :-)

Wczoraj się nie pożegnałam,bo net mi siadł. :baffled:

U Nas dziś na razie tylko 4 stopnie,ale całe szczęście,że świeci piękne słoneczko. :-)

No u nas też pogoda skiepściła się strasznie...a już była taka piękna wiosna, że ja nawet ubrania letnie przeglądałam coby zobaczyć w czym ewentualnie jeszcze będę mogła z brzuchem śmigać ;-)

hej kochane:)

agutka milej pracki na budowie zycze :)
toska rob testy rob :)

mysza dobrze ze juz sie lepiej czujesz :)

kurcze a u mnie chyba dzidzi nie ma :( wzielam tempke zmierzylam ale mi sie godzine popierdzielily i zamiast o 7 to zmierzylam o 5,50 i wyszlo tylko 36.65 :( wiec progesteron niski wiec dupa ...

reklama
mysza wlasnie nie iore kurde jeden lekarz ten kiedys spec z wro mowil ze lutke dowcipna a ten co mnie prowadzi mowil ze ja nie mma z progesteronem problemu. moze zaczne brac od dzisiaj jedna tabse?? tylko ja od nich tyje a niedlugo wesele... ale te 5 dni moge brac a jak sie okaze ze dzidzi to dalej bede brac bo lekarz powiedzial ze jak bede w ciazy to wtedy przepisze.. bo kiedys mialam plamienia w 7 tc juz sama nie wiem bo sad te bole... ja juz sie pogubilam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry