reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mam pytanie trochę ni z gruszki ni z pietruszki- ile bierzecie tabletek magnezu zwykłego z B6 bo ja nawet 2 tabletki rano i wieczorem mimo że pisze że 1 dziennie, a myślicie że podwójna dawka jest lepiej przyswajalna?
Ja np bralam (teraz nie biore, bo mam lenia) tylko w drugiej fazie cyklu. Po dwie tab wieczorem. Na bocianie jest chyba forum na temat, jaki preparat magnezowy jest najlepiej przyswajalny. Ktoras laska sie nudziala i zrobila takie zestawienie...

reklama
tak pytam bo jak czasem wypiję dwie kawki sypane i jedną rozpuszczalną to mi powieka drga i wtedy biorę jedną rano i wieczorem druga

mozesz brać tylko zobacz jaka jest zalecana dawka na dzień bo ja sie tak zalatwilam, ze brałam 3xdziennie magnez wzmocniony i było nieciekawie. Dobrze, ze poczytałam.

Ponoc wydluza druga faze...
to teraz drugie pytanie :zawstydzona/y:
a po co ja wydluzac ?? :baffled:
chyba jestem za murzynami :zawstydzona/y:

kochane uciekam na chwilke ide mlodej bluzeczke wyprasowac moze jakies pranko wstawie
nie chce mi sie nic czuje ze wredota idzie bo jakies takie wybuchy mam , goraco mi e ..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Stan na dzień 07.04.2010r. :-) (start budowy 19.03.2010r.)

zdjcie0331f.jpg

Tu się buduje korytarzyk,który będzie prowadził z Naszego obecnego pokoju (który później będzie gościnnym),do tych dobudowanych. :-)

zdjcie0332.jpg

Z "lotu ptaka". :-)

zdjcie0337.jpg

Z opisem. :cool2:

legendaqj.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry