Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sie dentysty boje jak diabel swieconej wody brrrrr;-)Hej laseczki;-)
Ja już po pracy i na szczęście mam wolne dwa dni terazjutro czeka mnie dentysta
ale w znieczuleniu to nic się nie boję
![]()
ja się już stresuję przed wizytą w poradni w przyszły czwartek![]()
ja sie dentysty boje jak diabel swieconej wody brrrrr
nawet znieczulenie nie boli
i to jest pozytywna strona chodzenia do dentysty bo mam jeszcze 2 ząbki do leczenia i zawsze chciałam wyleczyć je przed ciążą a teraz uda mi się to zrealizować na pewno 
no ja mam uraz od dziecka bo w podstawowce mialam miedzy 1 a 3 klasa wykopywany zab bez znieczulenia na zywca i po tym mam uraz pozniej mialam aparat i wyrwane do niego 2 zeby i nic nieczulam wiec podleczylam zaufanie do dentysty ale na nastepnej wizycie mialam zab znow kopany bo pekal i mimo znieczulenia bylo okropnie wyszlam blada i slaba i znajomi mnie zaprowadzali do domu bo ledwo stalam na nogach i od tamtej pory niebylam u dentysty :-( bardzo dawno :-( i niepredko pojde :-(ja też zawsze się bałam do czasu aż trafiłam na super dentystkę młodą, moją rówieśniczkę i jest na prawdę dokładna i robi wszystko bezboleśnienawet znieczulenie nie boli
i to jest pozytywna strona chodzenia do dentysty bo mam jeszcze 2 ząbki do leczenia i zawsze chciałam wyleczyć je przed ciążą a teraz uda mi się to zrealizować na pewno
![]()
no ja mam uraz od dziecka bo w podstawowce mialam miedzy 1 a 3 klasa wykopywany zab bez znieczulenia na zywca i po tym mam uraz pozniej mialam aparat i wyrwane do niego 2 zeby i nic nieczulam wiec podleczylam zaufanie do dentysty ale na nastepnej wizycie mialam zab znow kopany bo pekal i mimo znieczulenia bylo okropnie wyszlam blada i slaba i znajomi mnie zaprowadzali do domu bo ledwo stalam na nogach i od tamtej pory niebylam u dentysty :-( bardzo dawno :-( i niepredko pojde :-(

agutka macie racje siedzcie na dworze jak jest peiknieu nas tak sobie jkos chyba duszno jest bo szlam i szlam i mi jakos tak slabos ie zrobilo i w ogole zalana potem do dom u przyszlam... dziwna ta pogoda niby cieplo a pelno chmur chyba w opolu bedzie padac...
a szlam sobie i szlam i przechodzilam kolo apteki i wielki potykacz stal : testy ciazowe za 3,90 hahai oczywiscie miska weszla i kupila 4 sztuki !!!! wow! no bo dwa byly w komplecie i dwa razem kosztowaly 3,90 wec wzielam 2 komplety
jeden plytkowy i jeden strumieniowy= komplet a co sie bede piescic i od jutra akurat do niedzieli bede sobie robila dla przyjemnosci
a jak w niedziele nic nie wyjdzie tzn ze nei ejstemw ciazy i nie bede juz swirowac
mam zapas d niedzieli i az mi ulzylo haha
![]()
Witam dziewczeta!!!
Jezeli mierzylas ponad godzine wczesniej to nie mozesz tej tempki poronywac do wczorajszej, bo jest na pewno nizsza
U mnie tez katastrofa jesli chodzi o tempke!!! I nie wiem czemu... Nigdy nie mialam takiej niskiej...
Wow!!! To ale bedziesz szalecJa ma w domu jednego testa z allegro i zamierzam go zuzyc w niedziele, jesli @ sie nie zjawi... Ale raczej sie zjawi (bo nic nie wsskazuje na to, aby bylo inaczej niz poprzedniego miesiaca...)
A ja właśnie odebrałam moje wyniki betki i wszystko wskazuje na to że 4 tydzień mi leci :-) :-) :-) :-) :-) Teraz jeszcze tylko lekarz potwierdzi i wreszcie uwierze :-):-):-)
zabka zgłupieć można z tymi bólami brzuchów i niezapowiedzianymi "ciociami z Ameryki" (już nawet nie wstawię tego znaczka żeby może niepotrzebnie nie przywołać)
to gratuluję)
ja już po wizycie
doktorek bardzo fajny wyjaśnil mi wszystko na czym to polega - pocieszył, ze będzie coraz gorzej i dał wskazówki czego mam nie robicno i powiedzial, ze chce mnie widziec raz w miesiącu z nowymi wynikami badań i powiedział pomiziamy się żelem i posprawdzamy, czy nie ma zastoju w nerkach. Mam dużo pić i nie leżeć na prawym boku powiedział, ze kamieni nie ma zastoju na razie tez, ale trzeba to kontrolować. No i opisął jak to jest, ze maluch jak rosnie to się powiększa macica i wtedy macica uciska moczowód i stąd ten ból.
śmieszne bo bylam jedyną kobietą u urologa reszta to panowie i jakoś tak dziwnie mi było![]()
mam pytanie trochę ni z gruszki ni z pietruszki- ile bierzecie tabletek magnezu zwykłego z B6 bo ja nawet 2 tabletki rano i wieczorem mimo że pisze że 1 dziennie, a myślicie że podwójna dawka jest lepiej przyswajalna?
hej,wróciłam.ale jestem wymęczona, a w dodatku zestresowana i przygnębiona.
rano wiozłam babunię mą do doktorki,bo się źle czuła.a doktorka od razu skierowanie do szpitala :-/ no to jazda do szpitala.tam się babci pogorszyło, musieli ją wziąć na intensywną terapię :-( ja nie wiem co zrobię jak babcia odejdzie. ja chcę żeby się doczekała prawnuków!!!!! i dlaczego do jasnej cholery nie umiem zajść, żeby chociaż się dowiedziała że zostanie prababcią.
taki mnie dzisiaj żal ogarnął do całego świata, że chce mi się krzyczeć i coś rozwalić. normalnie jakbym tak pierdyknęła pięścią w ścianę to może by było lepiej. o ile bym sobie ręki nie połamała. idę się zdrzemnąć albo czymś wogóle zająć bo nie daję rady. a Grzesiek śpi i mu wszystko wisi. co za typ :-(
maz to lykal jak lezal w szpitalu mam nadzieje ze za tydzien w koncu uslysze ze mala jest zdrowa i koniec z lekami bo tyle co ona ma teraz do lykania to nawet ja niemialam nigdy
dobranoc kobietki zaraz wezme sie za picie ziolek i ide spacbo net mi cos szaleje dzis wiec niemoglam nawet zawiele popisac