reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wpadlam tylko sie przywitac laseczki
CZESC WSZYSTKIM I MILEGO DNIA!
...tak zebyscie o mnie nie zapomnialy ;-)

pozdrawiam wszystkie!
cześć
Witajcie Kobietki!

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć pięknego dnia :-)

Nie mam czasu nadrobić zaległości bo zaraz zmykam na kawkę, później śniadanko, szykowanko i jedziemy do ginka oglądać dzidziusia :-)

Pozdrawiam Was wszystkie :-)
&&&&&&&& za udaną wizytę

dziewczyny trzymajcie kciuki za dobre wyniki mojej klasy na teście plis

wykorzystuj Marysię bo sprzęcior dobry:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kobietki!

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć pięknego dnia :-)

Nie mam czasu nadrobić zaległości bo zaraz zmykam na kawkę, później śniadanko, szykowanko i jedziemy do ginka oglądać dzidziusia :-)

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Udanej wizyty. :-) Wstawiłam wczoraj świeże fotki z budowy,jakby co. ;-)

Ja zmykam się malować i wstawić pranie,bo później idziemy z Zuzią do miasta. :tak: Jak wrócimy,to szybko zrobię paszteciki,zjemy obiadek i pójdziemy na podwórko. :-)

Ja też się witam :)

Dziewczynki dostałam wczoraj od W. prezent na rocznice ślubu - Zmywareczkę :) prezent może malo romantyczny allleeeeee jaki praktyczny :) w końcu nie będzie wojny o zmywanko :) oczywiście dostala już imię i zwie się MARYSIA tak jak ta z filmu :)
poszukiwany poszukiwana :)

NIech MARYSIA pozmywa tak bedę mówić do niej

Miłego dnia :)
Wow - super! Zmywarka to swietna sprawa!!! To byl nasz pierwszy zakup za pieniazki z wesela:tak: Tylko gdyby naczynia same do niej wchodzily i sie wyjmowaly...:-D

czesc laseczki :)

ide szykowac sie do pracy a tempka dzisiaj 36,80 ale test czywicie negatywny. szkoda tylko ze to o czulosci 25 a nie 10... no nic jak do niedzieli bedzie lipa to znaczy ze lipa ...
U mnie juz po ptakach - tempka znowu w dol, wiec @ bedzie dzisiaj lub jutro...

Miss,a co to były za testy za 3,90? Jakiej firmy? I w jakiej aptece? W jakiejś sieciówce,czy bardziej osiedlowej? :-p
Też bym sobie je zakupiła. :cool2: Chociaż i tak mam wrażenie,że się nie udało,bo mnie cycki pobolewają - standard przed @... :-(

Witam Was kochane:-)
przepraszam że się tyle nie odzywałam ale nie mam tu za bardzo jak, bo jestem u mamy a do tego jeszcze mega chora <3 infekcje naraz:szok:>
stęskniłam się za Wami bardzo i mam prośbę jakbyście mogły to napiszcie mi co u Was słychać bo niestety nie dam rady Was nadrobić:zawstydzona/y:
są jakieś nowe fasolki? jak tam Wasze cykle i staranka?
u mnie lipa bo jak się rozchorowałam to nie miałam i nie mam siły na przytulanka a zresztą w chorym organizmie fasolka i tak się nie zagnieździ:-(
buziaki kochane moje

reklama
cześć dziewczyny:-D
witam z wolnego :-D hurrrraaaaa, przedemną 7 miesiecy leniuchowania :tak:

wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000

moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(

maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry