Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześćwpadlam tylko sie przywitac laseczki
CZESC WSZYSTKIM I MILEGO DNIA!
...tak zebyscie o mnie nie zapomnialy ;-)
pozdrawiam wszystkie!
&&&&&&&& za udaną wizytęWitajcie Kobietki!
Wpadłam się tylko przywitać i życzyć pięknego dnia :-)
Nie mam czasu nadrobić zaległości bo zaraz zmykam na kawkę, później śniadanko, szykowanko i jedziemy do ginka oglądać dzidziusia :-)
Pozdrawiam Was wszystkie :-)
wykorzystuj Marysię bo sprzęcior dobry
Witajcie Kobietki!
Wpadłam się tylko przywitać i życzyć pięknego dnia :-)
Nie mam czasu nadrobić zaległości bo zaraz zmykam na kawkę, później śniadanko, szykowanko i jedziemy do ginka oglądać dzidziusia :-)
Pozdrawiam Was wszystkie :-)
Jak wrócimy,to szybko zrobię paszteciki,zjemy obiadek i pójdziemy na podwórko. :-)Wow - super! Zmywarka to swietna sprawa!!! To byl nasz pierwszy zakup za pieniazki z weselaJa też się witam![]()
Dziewczynki dostałam wczoraj od W. prezent na rocznice ślubu - Zmywareczkęprezent może malo romantyczny allleeeeee jaki praktyczny
w końcu nie będzie wojny o zmywanko
oczywiście dostala już imię i zwie się MARYSIA tak jak ta z filmu
![]()
poszukiwany poszukiwana![]()
NIech MARYSIA pozmywa tak bedę mówić do niej
Miłego dnia![]()
Tylko gdyby naczynia same do niej wchodzily i sie wyjmowaly...
U mnie juz po ptakach - tempka znowu w dol, wiec @ bedzie dzisiaj lub jutro...czesc laseczki
ide szykowac sie do pracy a tempka dzisiaj 36,80 ale test czywicie negatywny. szkoda tylko ze to o czulosci 25 a nie 10... no nic jak do niedzieli bedzie lipa to znaczy ze lipa ...
Wow - super! Zmywarka to swietna sprawa!!! To byl nasz pierwszy zakup za pieniazki z weselaTylko gdyby naczynia same do niej wchodzily i sie wyjmowaly...
U mnie juz po ptakach - tempka znowu w dol, wiec @ bedzie dzisiaj lub jutro...
> 

hurrrraaaaa, przedemną 7 miesiecy leniuchowania