reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny:-D
witam z wolnego :-D hurrrraaaaa, przedemną 7 miesiecy leniuchowania :tak:

wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000

moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(

maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(
witaj słonko! cieszę się że Twoja fasolinka ma się dobrze:) pamiętaj,że teraz musisz dbać o siebie kochana, także leniu**** ile wlezie, zwłaszcza na początku.miłego dzionka:)

reklama

wczoraj u gina widzieliśmy pulsujace maleństwo...ma 3 mm i wszystko jest w porzo...betka rośnie, wczoraj ponad 26000

moze później trochę poczytam ostatnie dni, bo jestem ciekawa co u Was...Tośka zazdroszczę zmywarki, u mnie szans nie ma, bo zabudowę kuchni zrobiliśmy nieprespektywiczną :-(

maćku szkoda, ze temp spada...ja też mierzyła i przynajmniej mozna się oswoić z myślą o nadchodzącej @....przykro mi:-(

Cieszę się razem z Tobą fasolinką!!!! Niech zdrowiutko rośnie!!!!!! a LENA R tobie duzo zdrówka i wracaj do starających!! :)

Witaj Olkale!

ale to brzmi 7 miesięcy leniuchowania :-D zazdroszczę ;-) cieszę się że u Fasolinki wszystko OK:tak: pozdrów ją od cioci :-D

Tośka świetny prezent jednak czasem faceci wiedzą co może nam sprawić radość;-) ja dostałam zmywarkę na urodziny w zeszłym roku i jestem mega zadowolona, teraz po każdym posiłku myk myk i już posprzątane a tak to nieraz naczynia ze śniadania myłam wieczorem :zawstydzona/y:

Cieszę się razem z Tobą fasolinką!!!! Niech zdrowiutko rośnie!!!!!! a LENA R tobie duzo zdrówka i wracaj do starających!! :)
dzięki:) rozłożyło mnie na łopatki i antybiotyk biorę, także na razie przerwa;(
ale jak tylko będę już mogła to znów staranka na całego;) chociaż w tym miesiącu były normalne staranka ale w takiej chorej mamie dzidziuś się nie zagnieździ pewnie.

Witaj Olkale!

ale to brzmi 7 miesięcy leniuchowania :-D zazdroszczę ;-) cieszę się że u Fasolinki wszystko OK:tak: pozdrów ją od cioci :-D

Tośka świetny prezent jednak czasem faceci wiedzą co może nam sprawić radość;-) ja dostałam zmywarkę na urodziny w zeszłym roku i jestem mega zadowolona, teraz po każdym posiłku myk myk i już posprzątane a tak to nieraz naczynia ze śniadania myłam wieczorem :zawstydzona/y:
hej Batonik!:) co słychać, jak staranka kochana? mi także marzy się zmywarka, może kiedyś moj M się domyśli:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hej zazdroszcze wolnego :)
i ciesze się że z fasolinką wszystko oki :)

u mnie raczej marne szanse na zaciążenie W. lekko podziebiony ja też ale przytulaski są :) co będzie to będzie

Witaj Olkale!

prezent zajebisty ;-) a jaka konspira była zeby mnie z domu wygnac na 2 godziny heheh

dzięki:) rozłożyło mnie na łopatki i antybiotyk biorę, także na razie przerwa;(
ale jak tylko będę już mogła to znów staranka na całego;) chociaż w tym miesiącu były normalne staranka ale w takiej chorej mamie dzidziuś się nie zagnieździ pewnie.
dużo zdrówka zyczę

Witaj Olkale!

:
pozdrawiam pozdrawiam :)

Hej zazdroszcze wolnego :)
i ciesze się że z fasolinką wszystko oki :)

u mnie raczej marne szanse na zaciążenie W. lekko podziebiony ja też ale przytulaski są :) co będzie to będzie
no ale próbować mozna jak tylko ochota bedzie ;)

musze trochę popracować kochane...bo ostatnie dokumenty chcę dziś wysłąć do firmy i wolność ;)

reklama
hej Batonik!:) co słychać, jak staranka kochana? mi także marzy się zmywarka, może kiedyś moj M się domyśli:D

u mnie nic nie słychać na razie, staranek nie ma bo jeszcze goszczę @ :-( za tydzień idę do poradni leczenia niepłodności może mój ginek opracuje jakąś strategię :tak: pewnie pośle mnie na drożność coś mi się wydaje :sorry:

prezent zajebisty ;-) a jaka konspira była zeby mnie z domu wygnac na 2 godziny heheh

ja to nawet nie wiedziałam bo byłam w pracy i dopiero jak wróciłam to zobaczyłam w kuchni i tak cieplutko na serduszku mi się zrobiło bo to miła niespodzianka była :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry