reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się,jako pierwsza. :-)
Słonko już się budzi,więc zapowiada się kolejny piękny dzionek. :-)
Wczoraj nagle zniknęłam,bo wrócił mój Małż i zostałam brutalnie zaatakowana i rzucona na podłogę! :-p :-D ;-) Hahaha. ;-) :-p

kochana a kiedy zrobili z ciebie modka ?????a moze to ja taka gapa ze predzej niewidzialam ale teraz mi tak sie w oczy rzucilo.....bede trzymac kciuki za testa

Słońce,ja modem jestem od 2006 roku. :-) Ale to na wrześniówkach2006 i ZG. :tak: ;-)

Agutka, praca wre u Ciebie na całego!!! Pozdrawiam!!! A co do kurzu ja przez te wizyty i wyjazdy do lekarza nie wszędzie poodkurzałam przed Świętami, a co dopiero po! to dopiero wstyd......

Dzięki Kochaniutka! :blink:

reklama
Ja też się witam :)

Dziewczynki dostałam wczoraj od W. prezent na rocznice ślubu - Zmywareczkę :) prezent może malo romantyczny allleeeeee jaki praktyczny :) w końcu nie będzie wojny o zmywanko :) oczywiście dostala już imię i zwie się MARYSIA tak jak ta z filmu :)
poszukiwany poszukiwana :)

NIech MARYSIA pozmywa tak bedę mówić do niej

Miłego dnia :)

Cześć Tosiunia. :-)

Super prezent! Zazdroszczę! :-) Ale ja to,chyba,nie bardzo,miałabym gdzie ją wcisnąć. :-(

Jeju,głodna jestem,a Zuzia nie chce jeszcze jeść. :sorry:
No nic,wytrzymam i poczekam,bo My zawsze razem jemy. :-)

Cześć Tosiunia. :-)

Super prezent! Zazdroszczę! :-) Ale ja to,chyba,nie bardzo,miałabym gdzie ją wcisnąć. :-(

Jeju,głodna jestem,a Zuzia nie chce jeszcze jeść. :sorry:
No nic,wytrzymam i poczekam,bo My zawsze razem jemy. :-)

Kochana ja tez nie mam miejsca za bardzo w kuchni :) taki mały kurnik mam heh ale jedną szafeczke won na drugą strone troche na ścisk i wszystko weszło :)

Smacznego ja juz po kanapeczce jestem ;-)

Kochana ja tez nie mam miejsca za bardzo w kuchni :) taki mały kurnik mam heh ale jedną szafeczke won na drugą strone troche na ścisk i wszystko weszło :)

Smacznego ja juz po kanapeczce jestem ;-)

Ja na swoją kanapkę muszę poczekać,ale dziękuję. :-)
Co do zmywarki,hm... Muszę,chyba,delikatnie :-p G. podpowiedzieć,bo jeszcze trochę :cool2: i Nasza rocznica,hehehe. ;-)

cześć dziewczynki witam się dzisiaj tak nie typowo z rana-bo dzisiaj jestem w komisji egzaminacyjnej i się spieszyć za dużo nie muszę.
muszę nadrobić trochę tych stron co napisałyście

Tośka a jakiej firmy jest Marysia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc laseczki :)

toska fajny prezent mi tez bys ie przyda ale ja nie mam gdzie dac lazienka za mala i nawet pralke mam w kuchni haha :) no chyba ze balkon wchodzi w gre :P
ale wiem z emzna takie miniaturowe kupic zmywarki takie na dwie osoby fajne ale bardzo drogie...

ide szykowac sie do pracy a tempka dzisiaj 36,80 ale test czywicie negatywny. szkoda tylko ze to o czulosci 25 a nie 10... no nic jak do niedzieli bedzie lipa to znaczy ze lipa ...

czesc laseczki :)

toska fajny prezent mi tez bys ie przyda ale ja nie mam gdzie dac lazienka za mala i nawet pralke mam w kuchni haha :) no chyba ze balkon wchodzi w gre :P
ale wiem z emzna takie miniaturowe kupic zmywarki takie na dwie osoby fajne ale bardzo drogie...

ide szykowac sie do pracy a tempka dzisiaj 36,80 ale test czywicie negatywny. szkoda tylko ze to o czulosci 25 a nie 10... no nic jak do niedzieli bedzie lipa to znaczy ze lipa ...
mississ nie myśl tak obsesyjnie o tym bo czasem bedzie jeszcze długo wychodził naegatywny a potem raz wyjdzie pozytywny -może za dużo myślami sie napędzasz?

reklama
Witajcie Kobietki!

Wpadłam się tylko przywitać i życzyć pięknego dnia :-)

Nie mam czasu nadrobić zaległości bo zaraz zmykam na kawkę, później śniadanko, szykowanko i jedziemy do ginka oglądać dzidziusia :-)

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry