reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hejka
W przerwie lunchowej wpadam na chwilke

Olkale Kochana:
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!
Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki !!!!!
Spełnieniach marzen które Tobie w główce siedzą :)...
mocno tulam

swoją droga niezły prezencik na urodzinki- o takim marzy każda z nas :)

reklama
Cześć Dziewczynki :-D
Kilka di mnie nie było, bo moje samopoczucie troche nie bardzo było :tak: no ale dzis jest lepiej już :-D

serdecznie gratuluję missiissi,zę się jej udało...już na privie pisłam Tobie,ze w koncu ktoś znajomy na grudniówkach bedzie :-D

Agutka trzymam kciuki &&&&&

Zgadzam się z dziewczynami,ze złe i czarne mysli trzyba od siebie odganić, bo mozna wykrakać jak sroka przysłowiowa;-) także od teraz tylko pozytywne myślenie i optymizm :-) psychologia mówi,ze to pół sukcesu...zacząć z wizją końca - oczywiście pozytywnego :-D

Zupelnie wypadłam z forum...nie bede miała czasu by nadrobić wszystko...zerknę trochę w tył i poczytam co u Was słychać ;-)

no to dobra przestawiam sie :) dogadalyscie mi :)

no jutrzejsza betka mam nadzieje ze to tylko formalnas dla ginka zeby mi uwiezyl ze dzidzia jest :) ale chyba nie pojde na zwolninie od razu jak zaproponuje.. a wiecie co ze mi maz mowil nie wimem c`y kazal czy prosila ale zebym do konca maja chodzila do pracy ??;/ wkurzyl mnie normalnie... i juz nie wiem co myslec bo glupio mu ze jego zona siedzi w domu a on pracuje czy jak ?? bo w jednej firmie pracujemy ... albo zebym poczekala az jedna ze zwolnienia wroci a waca pod kniec czerwca...

mysza wlasnie o to mi chodzilo ze jezeli u ciebie po zabiegu poszla ladnie tam gdzie m iala to u mnie tez tak musi sobie isc !! :) mam nadzieje z etak bedzie... zreszta wydaje mi sie ze jakby byla gdzies tfu tfu w jajowodzie czy jajniku to chyba jutro by bylo widac np ze jeden jajnik jest powiekszony i dziwnie wyglada albo cos co o tym myslicie ? juz si enie moge doczekac jutrzejszej wizyty :) a dzisiaj sie rejestruje juz do tego specjalisty z wro do dr zimmera... :) zabije mnie bo mialam do niego przyjsc na hsg ale si ebalam :P i on planowal moja ciaze na kwiecien/maj :P obym mu udowodnila ze hsg nie bylo mi potrzebne :) w ogole kreci mnie w zoladku od jakiegos czasu i nonstop bym cos podjadala bo glod mnie maly sciska :) wy tez tak macie ??

agutka ja obstawiam tez fasolke bo te wszystkie objawy i w ogole :) zobacz moje objawi mis ie dobrze wydawalo ze brzuch boli na fasolke ale sie balam glosno mowic zeby los nie uslyszal i mnie nie zrobil w konia ;) nawet moj maz po hcg wymyslal dziwne rzeczy i tylko wy wierzylyscie calym sercem ze tofasolka jest !!!1 :D

w ogole chyba znow bedzie u mnie chlopiec bo juz mnie ciagnie na fante ... i odrzuca od slodkiego :)

Hejka
W przerwie lunchowej wpadam na chwilke

Olkale Kochana:
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!
Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki !!!!!
Spełnieniach marzen które Tobie w główce siedzą :)...
mocno tulam

swoją droga niezły prezencik na urodzinki- o takim marzy każda z nas :)

dziękuję kochana :) jestem zaskoczona :0 bo nic tutaj nie pisałam :)
no i ja Wam zyczę takiego prezenciku na urodzinki...albo,zeby juz sie urodziło na Wasze :)

to ja sie dolaczam do zyczen !! duzo duzo zdrowia szczescia spelnienia marzen i slodyczy milka tobie i dzidziowi zyczy :D i oczywiscie pspokojnych i pieknych 9 miesiecy :D i pozniej pociechy z dzieci :)

Lenka kochana jesteś :-) no mnie coś dziecię dzisiaj mocno doświadcza...musiałam się położyć bo mdli mnie jak cholera. A przez ostatnie dni było już tak fajnie. Na szczęście nie mam żadnych większych obowiązków więc mogę tak leżeć ile mi się tylko podoba, a właściwie tyle na ile dzidzia mnie zmusza.
Fajnie że masz takie podejście, choć ja i tak kibicuję Tobie (i każdej starczce) i liczę na szybkie zafasolkowanie... :-)
A u Ciebie który już dc ?

missiiss miałam zabieg wyłyżeczkowania.
Przestań siać postrach i odgoń te czarne myśli. Musi być dobrze, nie ma innnego wyjścia! Więc nastaw się na pięknego i zdrowego bobaska w grudniu a nie doszukuj się jakiś problemów. Ja tak zrobiłam i jest mi o wiele lepiej i nawet ostatnią wizytę dużo fajniej wspominam.
Na pewno już niedługo dowiesz się że dzidziuś uwił sobie gniazdko gdzie potrzeba i pięknie mu bije serduszko.

Ja mam tak że czasami piersiątka wogóle mnie nie bolą cały dzień, a nieraz tak że się na brzuchu położyć nie mogę. Czuję czasami ciągnięcie w dole brzucha po prawej stronie, ale też nie zawsze. Jak czuję że zbliża się kichanie to się zwijam w kulkę bo wtedy boli...podobnie przy kaszlu.
I wiem jedno...że jak się czymś zajmę to wogóle zapominam o ciąży i nie czuję nic, a jak mam trochę wolnego to zaczynam się przyglądać swojemu organizmowi i wtedy się doszukuję.
To sobie skarbie leż i wypoczywaj:-) dobre masz podejście:tak: i ten spokój na pewno dobrze na Was wpłynie:-)
u mnie teraz 25 dc.
dzięki za kciuki kochana:tak:

:sorry:u mnie dzisiaj dopiero 9 dc jakiś tydzień do owu :sorry: szmat czasu ale i tak szybciej leci niż od owu :-D:-D:-D

masz rację, przed owu leci szybciutko a potem jak się czeka na wyniki przytulasów to się dłuży i dłuży;-)

Zmykam dziewczynki bo jadę niedługo do lekarza na wizytę kontrolną w związku z moim przeziębieniem.do później:-)

dziękuję kochana :) jestem zaskoczona :0 bo nic tutaj nie pisałam :)
no i ja Wam zyczę takiego prezenciku na urodzinki...albo,zeby juz sie urodziło na Wasze :)

No właśnie nic nie mówiłaś a teraz już wszystkie wiemy :-D:-D:-D
STO LAT OLKALE I DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS :tak::tak::tak:

ja jeszcze mam szansę zrobić sobie prezencik na urodziny bo do września kawał czasu ale wcześniej ma mój R w lipcu i fajnie by było zrobić mu niespodziankę :tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry