no to dobra przestawiam sie

dogadalyscie mi
no jutrzejsza betka mam nadzieje ze to tylko formalnas dla ginka zeby mi uwiezyl ze dzidzia jest

ale chyba nie pojde na zwolninie od razu jak zaproponuje.. a wiecie co ze mi maz mowil nie wimem c`y kazal czy prosila ale zebym do konca maja chodzila do pracy ??;/ wkurzyl mnie normalnie... i juz nie wiem co myslec bo glupio mu ze jego zona siedzi w domu a on pracuje czy jak ?? bo w jednej firmie pracujemy ... albo zebym poczekala az jedna ze zwolnienia wroci a waca pod kniec czerwca...
mysza wlasnie o to mi chodzilo ze jezeli u ciebie po zabiegu poszla ladnie tam gdzie m iala to u mnie tez tak musi sobie isc !!

mam nadzieje z etak bedzie... zreszta wydaje mi sie ze jakby byla gdzies tfu tfu w jajowodzie czy jajniku to chyba jutro by bylo widac np ze jeden jajnik jest powiekszony i dziwnie wyglada albo cos co o tym myslicie ? juz si enie moge doczekac jutrzejszej wizyty

a dzisiaj sie rejestruje juz do tego specjalisty z wro do dr zimmera...

zabije mnie bo mialam do niego przyjsc na hsg ale si ebalam

i on planowal moja ciaze na kwiecien/maj

obym mu udowodnila ze hsg nie bylo mi potrzebne

w ogole kreci mnie w zoladku od jakiegos czasu i nonstop bym cos podjadala bo glod mnie maly sciska

wy tez tak macie ??
agutka ja obstawiam tez fasolke bo te wszystkie objawy i w ogole

zobacz moje objawi mis ie dobrze wydawalo ze brzuch boli na fasolke ale sie balam glosno mowic zeby los nie uslyszal i mnie nie zrobil w konia

nawet moj maz po hcg wymyslal dziwne rzeczy i tylko wy wierzylyscie calym sercem ze tofasolka jest !!!1
w ogole chyba znow bedzie u mnie chlopiec bo juz mnie ciagnie na fante ... i odrzuca od slodkiego