Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,a po 15 zostajemy z G. sami,bo moja Mama zabiera Zuzię na wycieczkę pociągiem,hehehe. ;-) Pod ZG jadą sobie na lody.

no to będziecie mieli romantyczne popołudnie kochanaDzięki Lenko - starałam się,jak mogłam,hihi. ;-)
U Nas dzionek bardzo milutki - od rana byliśmy sobie we Trójkę na ogródku,teraz zjedliśmy obiadek,moje Dzieci ;-) mają teraz "pół godzinki dla słoninki",a po 15 zostajemy z G. sami,bo moja Mama zabiera Zuzię na wycieczkę pociągiem,hehehe. ;-) Pod ZG jadą sobie na lody.
![]()
A jak Julcia? Trochę się zdrówko polepsza?

I mam zamiar wysłać M w poszukiwaniu testu ale boję się Agutka....boję się tego zawodu, tych łez, które już mi się cisną do oczu...:-( spóźnia się@ ale już się ostatnio też spóźniała...
a jak tam Zuzia sie czuje czółeczko juz ok???
ja dzis 5 dzien diety....
wczoraj bylam u znajomych i pilam tylko wode a byly taki pysznosci hmmmm ale wytrwalam![]()

Zuzia nosi grzyweczkę,więc tego nie widać. ;-) Ale podrapania są jeszcze mocne. :-(I mam zamiar wysłać M w poszukiwaniu testu ale boję się Agutka....boję się tego zawodu, tych łez, które już mi się cisną do oczu...:-( spóźnia się@ ale już się ostatnio też spóźniała...