reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
chyba nie ale zapytaj ginki ja w ciazy codziennie jadlam na sniadanie 1 lub 2 serki homogenizowane :-)

ja pochlanialam rolmopsy . ogorki kwaszone generalnie wszystko co kwasne i zupe pomidorowa chociaz nie lubie no i kukurydze :)

Pajeczko pozdrowienia dla Ciebie!!!

Lopop jakis nieszczęsny rocznik z Nas, że ta droga do dzidzi taka skąplikowana!!!

ja uslyszalam od mojej ginki ze tak to jest z tymi ciazami po 30 :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i proszę Lenka w ciąży!!! Gratulacje!!! Jak to się stało miała jakies przeczucia!!!

ja uslyszalam od mojej ginki ze tak to jest z tymi ciazami po 30 :(

Mój gin mi powiedział, że najlepszy wiek dla kobiety to 22 ja mu na to zeby mi tego nie mówił bo mam ochotę zabic M ( bo on nie chciał wcześniej dzieci), a lekarz mi na to żebym lepiej M nie mordowała bo jak wyjde z kicia to na dzieci będzie na pewno za późno
:-):-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witamy Państwa bardzo serdecznie:)

Jesteśmy studentkami UŁ i prowadzimy badania wśród internautów badające postawy odnośnie alternatywnych form prokreacji.
Byłybyśmy bardzo wdzięczne za uzupełnienie ankiety, która znajduje się w linku poniżej:

eBadania.pl - Badania ankietowe online

badanie jest całkowicie anonimowe, a jego wyniki służyć będą wyłącznie w celach naukowych.

Z góry dziękujemy za poświęcony czas:)

No i proszę Lenka w ciąży!!! Gratulacje!!! Jak to się stało miała jakies przeczucia!!!
nie miala bo byla chora i lekarz mowil ze boboseksy nic niedadza bo na antybiotykach byla t u niespodzianka a test zrobila tylko dlatego ze niewiedziala czy juz moze zaczac brac kolejny lek czy nie i 2 krechy i leku juz niepotrzebowala

Mój gin mi powiedział, że najlepszy wiek dla kobiety to 22 ja mu na to zeby mi tego nie mówił bo mam ochotę zabic M ( bo on nie chciał wcześniej dzieci), a lekarz mi na to żebym lepiej M nie mordowała bo jak wyjde z kicia to na dzieci będzie na pewno za późno
:-):-):-D

:-D

dziewczyny mam pytanko do dziewczyn ktore braly lutke czy sa jakies skutki uboczne ?
czy jakies dziwne objawy ?

Witamy Państwa bardzo serdecznie:)

Jesteśmy studentkami UŁ i prowadzimy badania wśród internautów badające postawy odnośnie alternatywnych form prokreacji.
Byłybyśmy bardzo wdzięczne za uzupełnienie ankiety, która znajduje się w linku poniżej:

eBadania.pl - Badania ankietowe online

badanie jest całkowicie anonimowe, a jego wyniki służyć będą wyłącznie w celach naukowych.

Z góry dziękujemy za poświęcony czas:)
ja juz wypelnilam i bardzo chetnie wypelniam ankiety :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry