Lena__R
Fanka BB :)
tylko gdzie jest panna młoda?dobrze
dziewczyny dzisiaj wieczór panieński miss - witamy zaś imprezka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko gdzie jest panna młoda?dobrze
to i ja dołączam do imprezydobrze

ŁoŁ,a ja sobie właśnie wyliczyłam,że dziś mamy z Grzeniem 100dniówkę.Do 1szej Rocznicy Ślubu.
![]()
kochana to jest cudowny widok, łezka kręci się w okuto i ja dołączam do imprezychoć nastuj i samopoczucie nieimprezowe...stranie niskie cisnienie mam i źle się czuję dzisiaj, ale miło mi do Was zajrzeć
Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasolinyjak widziałam bijące serduszko to się popłakałam....Zobacz załącznik 238861
to i ja dołączam do imprezychoć nastuj i samopoczucie nieimprezowe...stranie niskie cisnienie mam i źle się czuję dzisiaj, ale miło mi do Was zajrzeć
Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasolinyjak widziałam bijące serduszko to się popłakałam....Zobacz załącznik 238861

piękne maleństwo och kiedy u mnie się takie cudo zagnieździ :-(
witaj olkale ciśnienie Tobie podskoczy bo zaprosiliśmy striptiserów więc bądź z nami
Mysza a Ty z truskawkami do nas

nie spodziewałam sie, aż takiej imprezy...to wskoczę w coś odpowiedniego jak striptiserów 
ona była wtedy w 5 miesiacu ciaży i ja na scenę wyciagnęli...ale było smiechu 
widzisz pasujesz i Mysza będzie druga ciążowanie spodziewałam sie, aż takiej imprezy...to wskoczę w coś odpowiedniego jak striptiserów
w zeszłym roku moja przyjaciółka zrobiła mi niespodziankę jak spedzałąm u niej urlop w Hamburgu i zabrała mnie na spektakl Chipideilsów
(cholipa nie wiem jak to się pisze poprawnie) ale ciachaona była wtedy w 5 miesiacu ciaży i ja na scenę wyciagnęli...ale było smiechu
![]()

położ się bo pogoda jakaś lipna no szkoda że ta wiosna taka słabakochane jakoś pusto tu...miałam chęci posiedzieć i poklikać trochę, ale łepek tak mnie naparza się legnę chyba wcześniej do łóźka...buziaki i miłych staranek, wywoływanek, przytulanek![]()
Witam na panienskim!!!:-) witam babeczki ;-)
doczytałam Was w końcuale skrobiecie
kurcze temp coś mi nie rośnie dziś znowu 36,3![]()

a gdzie mierzysz w ustach czy dowcipnie?:-) witam babeczki ;-)
doczytałam Was w końcuale skrobiecie
kurcze temp coś mi nie rośnie dziś znowu 36,3![]()