zielona.wampirzyca
mamusieńka
dzis, 36,76
owulacjon w 12 dc..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzis, 36,76
dziwne:-(To przed samym wyjazdem ostro działajcie :-)a to wypada na wtorek środe, ah moje kochanie w poniedzialek w poludnie wyjezdza juz:--(
Tak tez sprobuje, pomolestuje go rano w poniedzialekTo przed samym wyjazdem ostro działajcie :-)

Ja mierzę w tym cylku pierwszy raz ,ale że nie robię tego o tej samej godzinie to głupoty mi wychodzą do tego na początku miałam goraczkę (zatrułam się ) a jutro wesele więc tak tylko się bawię z tą tempkąa chyba kupie sobie termometr i zaczne mierzyc tempke, bo to nie glupi pomysl
Mi w sumie tez bedzie ciężko starannie mierzyc bo chodze na zmiany, wiec o ile w tyg gzdie mam na rano wstaje o 5 to wtedy gdy mam na popoludnie nie budze sie tak wczesnieJa mierzę w tym cylku pierwszy raz ,ale że nie robię tego o tej samej godzinie to głupoty mi wychodzą do tego na początku miałam goraczkę (zatrułam się ) a jutro wesele więc tak tylko się bawię z tą tempką
Mi w sumie tez bedzie ciężko starannie mierzyc bo chodze na zmiany, wiec o ile w tyg gzdie mam na rano wstaje o 5 to wtedy gdy mam na popoludnie nie budze sie tak wczesnie