mellisa
Fanka BB :)
mam jeszcze 19 hehehe zamawiałam z allegro więc taniej no i pewnie nie są jakieś rewelacyjne jak te z apteki ale lepsze to niż nic![]()
no pewnie zawsze to cos:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam jeszcze 19 hehehe zamawiałam z allegro więc taniej no i pewnie nie są jakieś rewelacyjne jak te z apteki ale lepsze to niż nic![]()
mellisa
a ile płaciłaś? i czemu nie widać ,że jesteś dostępna?![]()

no u nas własnie ostatnio była promocja jakaś ,że przecenili z okolo 30zł na niecale 20 za 5 szt ale to i tak sporo według mnie. kurde nawet nie wiedziałam,że tak można zablokować :-) człowiek się całe życie uczy hehe
ale starczyły mi na dwa cykle hehe to sie nazywa oszczędność;-)
hehe dokładnie :-) a jakby tak trzeba bylo kupować co miesiąc? o losie wole nie myślec
trafne spostrzeżenie hehe:-) a więc jaki z tego morał ? ( nie w każdym czołgu są firanki ;-) ) a serio mówiąc zaciążajmy jak najszybciej!!!:-)
a tak patrze po suwaczku , strasznie długie cykle masz, zawsze tak miałaś?
Witajcieja starałam sie rok o dzidzie już raz straciłam w styczniu 2008;(( i od maja były staranka kolejne ale udało sie dopiero w kwietniu tego roku juz 18 tydzień sie kończy i dzidzia zawita w 2010 r w styczniu
)