Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przyjść powinna po odstawieniu luteiny, ale ile, to zależy od organizmu- u niektóych zaraz po, u innych po tygodniu

ech nie widziałam tego odcinka, ale raz już tak mężowi zrobiłam hehe to się oboje uśmialiśmy
a powiedzcie mi dziewczyny w tych testach owu to jak długo muszę trzymać ,że tak powiem w moczu ten test? bo wiem ze wynik mam odczytać po 5 minutach, ale dostałam te testy bez instrukcji![]()

... tylko zastanawiam sie, bo pisze na tych testach, ze jesli test wyjdzie pozytywny to owu powinna wystapic w ciagu 24-36 godzin, a czy wyjdzie pozytywny tez w czasie owu? jak jajeczko sie juz uwolni? musze na necie cos poszperac![]()
ok dziękuję, nawet nie liczyłam że wyjdzie pozytywny , bo to dopiero 8dc , ale teraz mam testować codziennie ? sorrki że tak pytam , ale pierwszy raz używam tych testów i jestem zielona:-)
:-)witam,co do testow owulacyjnych to te paskowe z netu sprzedawane na sztuki za dobre nie sa. maja slaba czulosc i trzeba nie pic conajmniej 2 godz przed testem zeby mocz nie byl za bardzo rozcienczony. mnie tez nie wychodzila druga kreska taka sama a lekarz potwierdzal owulacje. wg mnie po uwolnieniu jajeczka test owulacyjny bedzie negatywny.