reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jak dla mnie owulki jeszcze nie było...nie ma wyraźnego skoku..no chyba, że za skok uznać 16dc, to w tym pzypadku jutrzejsza tempka musiałaby być wyższa niż 36,8- wtedy można byłoby uznać, że owulka miała miejsce 15 dc..a jak było ze śluzem??

co do zluzu to jest klopot, teraz jest taki mleczno-wodnisty, zreszta po 2 miesiacach brania wiesiołka nie widze różnicy, w 11dc test owulacyjny pozytywny

reklama
A to jak z @ on powinien przyjśc po odstawieniu luteiny czy może przyjść w trakcie zażywania?
Halloooooooooooo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wisienka, próbowalam zalozyc ale wyskakuje komunikat:
"Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time.
If you have a friend who is already a member you may want to ask her to invite you using the FertilityFriend.com's referral program "

A szkoda, czylo wisienko pozostaje czekać tylko czekać. Chociaż nie przywitam jej z radością.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewuszki, ostatnio nic nie pisałam bo jakos weny nie miałam ale czesto was czytałam:-)...
zreszta u mnie nic nowego czekam na testowanie które bedzie za tydzien w piątek:-) objawów narazie żadnych nie mam...

co do płodnych to trochę mnie to zastanawia jak to możliwe ,że 8dc zaczynają się u mnie plodne skoro w poprzednich cyklach @ trwała ok 7 dni więc 8 dc nie był płodny ...

ja nie bardzo ufam temu programowi bo wyznacza dzien owulacji a taki dzien moze wyznaczyc tylko usg, więc niektóre dziewczyny wprowadza w błąd... ale takie jest tylko moje zdanie, nie kazdy musi sie z tym zgadzac;-)
tak wiec mozliwe ze jeszcze ci sie nie zaczely dni płodne, chyba ze pojawił sie jakiś śluz o cechach płodnych....
wiec moze jeszcze zdążycie sie z mężem pogodzić:tak::-)

czy któras z Was moze zinterpretować temperature?

4- 36,60
5-36,55
6-36,45
7-36,30
8-36,25
9-36,35
10-36,35
11-36,55
12-36,15
13-36,35
14-36,45
15-36,55
16-36,70
17-36,65

zaznaczyłam ta twoją temperature w moim zeszyciku;-) i z tego co widze to jezeli 11dc mogło byc zakłucenie to wzrost tempki byłby 13 dc i wtedy by to sie zgadzało z testem owu ale jezeli ten dzien nie był w żaden sposób zakłócony to wtedy obstawiałabym 16dc, jutrzejsza temperatura tez durzo bedzie mówiła...

reklama
kiciaq mellisa
już się pogodziliśmy:-) generalnie jestem uparta jak mało kto ,ale odpusciłam bo szkoda mi tego cyklu hehe i mąż się starał bardzo heheh więc już mi się go szkoda zrobiło :-) wieeeedziałam ,że się nie wyprowadzi hehe no a co do ff to ja już nie wiem jak z tymi płodnymi, będziemy próbować bo nic innego nie pozostaje, testy owu już mam więc trochę się nimi wesprę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry