reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

co do zluzu to jest klopot, teraz jest taki mleczno-wodnisty, zreszta po 2 miesiacach brania wiesiołka nie widze różnicy, w 11dc test owulacyjny pozytywny

co do sluzu, zapisuj sobie go ... moze tez duzo pomóc, i nie u wszystkich jest on taki sam, wystarczy ze bedzie miał jedna ceche słuzu płodnego tzn
jezeli to jest śluz mleczy wodnisty a wczesniej był mleczny gęsty to to oznacza że ten wodnisty moze byc słuzem płodnym...

reklama
kiciaq mellisa
już się pogodziliśmy:-) generalnie jestem uparta jak mało kto ,ale odpusciłam bo szkoda mi tego cyklu hehe i mąż się starał bardzo heheh więc już mi się go szkoda zrobiło :-) wieeeedziałam ,że się nie wyprowadzi hehe no a co do ff to ja już nie wiem jak z tymi płodnymi, będziemy próbować bo nic innego nie pozostaje, testy owu już mam więc trochę się nimi wesprę ;-)

no to super, teraz bedą przytulania na pogodzeniowe ;-)
jak juz pojawił ci sie jakis śluz płodny to spróbuj z testem owu

no to super, teraz bedą przytulania na pogodzeniowe ;-)
jak juz pojawił ci sie jakis śluz płodny to spróbuj z testem owu

marilla widziałas ten odcinek Przyjaciół gdzie monika sie pokłuciła z Chendlerem a miała wtedy dzni płodne?? hehe pogodziła sie z nim a po bzykanku powiedziała że nadal jest zła,:-D chyba przed wczoraj był ten odcinek... hehe co sie uśmiałam

marilla widziałas ten odcinek Przyjaciół gdzie monika sie pokłuciła z Chendlerem a miała wtedy dzni płodne?? hehe pogodziła sie z nim a po bzykanku powiedziała że nadal jest zła,:-D chyba przed wczoraj był ten odcinek... hehe co sie uśmiałam
ech nie widziałam tego odcinka, ale raz już tak mężowi zrobiłam hehe to się oboje uśmialiśmy:-D:-D:-D

a powiedzcie mi dziewczyny w tych testach owu to jak długo muszę trzymać ,że tak powiem w moczu ten test? bo wiem ze wynik mam odczytać po 5 minutach, ale dostałam te testy bez instrukcji:confused:

na moim tescie pisało żeby moczyc ok 10-15 sekund
a wynik testu odczytac po 5 minutach
no właśnie zrobiłam jeden, trzymalam jakieś 10-12 sek, wyszedł cień drugiej kreski taki nawet dobrze widoczny, czy to znaczy że owu jest niedaleko?:sorry2:

aguś
mmm nie napisała nic, a dziś miała wyjeżdzac chyba na wakacje wiec dowiemy się co i jak dopiero po jej powrocie

no właśnie zrobiłam jeden, trzymalam jakieś 10-12 sek, wyszedł cień drugiej kreski taki nawet dobrze widoczny, czy to znaczy że owu jest niedaleko?:sorry2:

na moich testach pisało że wynik jest pozytywny jesli kreska jest taka sama lub ciemniejsza od testowej kreski, a jesli pojawi sie słaba kreska to ze nie nastapił jeszcze wzrost i nalezy wykonac badanie ponownie, nastepnego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry