reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja na remont w pokoju syna ale mój M chce go zrobić dopiero pod koniec lata co niestety ciężko to przeżywam bo ja lubię cos w zmieniać

No do konca lata to jeszcze kupa czasu. Ci męzowie to niech nie marudzą tylko za robote się biorą i niech się cieszą że sprawy projektowe mają z głowy dzięki swoim twórczym żonką hihih :)

reklama
nie dziekuje trzymajcie kciuki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bede wam pisac jak chcecie czy mam jakies objawy jak narazie to nic bole podbrzusza przestaly chyba juz z 3 dni temu,jak narazie nic nawet cyce dziwne zawze mnie bolaly a w tym cyklu nic:no:

też lubię remontować dziewczyny :)
my sobie zrobiliśmy pokoj syna w zeszłym roku jesienią a teraz wiosną robiliśmy nasz pokoj:) reszta jest w dobrym stanie jedynie jeszcze kuchnia do przemalowania i zmiana kabiny prysznicowej w łazience no i ten moj nieszczesny balkon!:sorry2: nie wiem kiedy heh ale sie zrobi.... :sorry2:

a przestawiać to juz wogole mogłabym co miesiac inaczej:-p
wracając jeszcze do remontów to poprawie się sorki... lubić lubię ale jak już jest wszystko zrobione i posprzątane po... bo ten cały syf to echhh:no:
ja z kolei zmywać i zamiatać uwielbiam

no a balkon zrobiliśmy jesienią teraz tylko trzeba kupić stół i krzesła balkonowe
i mam parę pomysłów ale mój M twierdzi że za dużo wymyślam:):) no i ma rację

też lubię remontować dziewczyny :)
my sobie zrobiliśmy pokoj syna w zeszłym roku jesienią a teraz wiosną robiliśmy nasz pokoj:) reszta jest w dobrym stanie jedynie jeszcze kuchnia do przemalowania i zmiana kabiny prysznicowej w łazience no i ten moj nieszczesny balkon!:sorry2: nie wiem kiedy heh ale sie zrobi.... :sorry2:

a przestawiać to juz wogole mogłabym co miesiac inaczej:-p
wracając jeszcze do remontów to poprawie się sorki... lubić lubię ale jak już jest wszystko zrobione i posprzątane po... bo ten cały syf to echhh:no:

łazienką to ja się akurat nie mogę pochwalić. Jest duża i zimna i duzo bym tam zmieniła bo jak mam iść się myć albo kąpać to jest horror. I wanna by się przydała a jest tylko prysznic :( Ale niestety z łazienki nie korzystamy tylko my sami ale więcej osób i ja nie będe im dogadzać.

ja z kolei zmywać i zamiatać uwielbiam

no a balkon zrobiliśmy jesienią teraz tylko trzeba kupić stół i krzesła balkonowe
i mam parę pomysłów ale mój M twierdzi że za dużo wymyślam:):) no i ma rację

Ja niestety balkonu nie mam ale za to mam piękny duży ogród.Tylko że nie mam w nim za dużo do powiedzenia bo tam akurat tworzą mój tata i mąż. Maniacy ogrodowi

Dobra kobitki ja muszę już powoli zmykać. Miłego wieczorku i dobrej nocy kochane :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja niestety balkonu nie mam ale za to mam piękny duży ogród.Tylko że nie mam w nim za dużo do powiedzenia bo tam akurat tworzą mój tata i mąż. Maniacy ogrodowi
ja też mam duży ogród to czasem teściowa mi tak kwiatki wychakuje niechcąco no ale cóż zrobić
mój M to z kolei z kosiara uwielbia latać i mi nie daje wcale wyobrażasz sobie przez 8 lat bo w czerwcu mi stuknie tyle poślubie ani razu nie musiałam kosić trawy super nie bo nawet nie wiem czy lubię to robić:)
dobranoc do jutra

ja też mam duży ogród to czasem teściowa mi tak kwiatki wychakuje niechcąco no ale cóż zrobić
mój M to z kolei z kosiara uwielbia latać i mi nie daje wcale wyobrażasz sobie przez 8 lat bo w czerwcu mi stuknie tyle poślubie ani razu nie musiałam kosić trawy super nie bo nawet nie wiem czy lubię to robić:)
dobranoc do jutra

Ja lubie kosić latem w największym upale. wtedy zakładam strój kąpielowy i śmigam z kosiarką jak bogata i jaka piękna opalenizna wtedy jest :)

lopop no bo my wymyślamy to fakt! :-D hehe
tasiulka wanne i ja bym chciała achh.... ale nie ma mowy bo sie nie zmiesci :/

reklama
poszło zbiorowo - ja, szwagierka i przyjaciółka - terminy porodów w odstepnie 10 dni:szok:, hehe:-D
Przesyłam od każdej porcję ciążowych fluidków:tak:

wiem, mój do mnie dołączy za 8 dni:-D:-)
a za rybkami tęsknię:-( one niestety zostaną w Poznaniu, u szwagra, bo nie mam zbytnio pomysłu jak je przetransportować do Paryża.:baffled: Pewnie jak się zadomowimy, to pomyślimy o nowym:tak:

zjadłam pęczek rzodkiewek, pół bagietki z serkiem i szynką, makaron z pesto, smażona kiełbaskę :szok: i jak zaraz macz się nie skończy naszym zwycięstwem to albo pęknę, albo puszczę pawia!!:baffled::crazy:
:) no to niezle dziewczyny zaszalaly z terminami heheh :) no szybko ci zleci te 8 dni.... heheheh ale sie usmialam mnie sie czasami tez tak zdarzalo ze sie tak nawcinalam a potem umieralam :)
wiesz co bardzo chetnie bym poszla na grudniowki zamiast styczniowek ale poczekam na kiedy mi gin termin wyliczy bo tych styczniowek mam troche dosc i napewno zostaje tutaj az do konca ciazy :-D

no dlategoi zostaje z wami :-D

ja tez :-) ale chcialam byc tez na jakims forum zafasolkowanych ale jak zawsze mam pecha i tarfilam na dupowate

ja dzis mialam pierogi z miechem z biedronki :-D ale pycha byly z cebulka i skareczkami :-) a teraz mnie wzdecia mecza po tej cebuli :-/

super gratuluje :-) w ktorym cyklu ci sie udalo ???

czemu nic niewyszlo???

kochana tylko nie idz na styczniowki lepiej zapisz sie na grudniowki bo na styczniowkach niezaciekawie jest mi juz sie tam niepodoba

super wynik ja tez mam akwa i najczesciej to ja o nie dbam i czyszcze mimo ze to bylo marzenie meza posiadanie akwa
no rybki fajna rzecz uspokajaja :)
witam sie serdecznie co sie dzieje u was?u mnie leci pomalutku jeszcze 4 dni do @ malpy narazie nic mnie nie boli
trzymam kciuki :)
ach ja muszę was przeprosić bo tak szybko zniknęłam z bb ale to męża przyszedł interesant i trzeba było laptopa użyczyć
orientujecie sie ile kosztuje test clearblue?
ja tez zniknelam bo jeszcze musialam popracowac.... bleeeee.... a co do clearblue to ja w zeszlym miesiacy kuilam i kosztowal ok 20 zł jak dobrze pamietam ...
ja pracuję a mój M też się boi każdego remontu i szczególnie co ja znowu wymyślę:-D:-D a jeszcze salonu tak do końca nie skończyliśmy bo finki trzeba domówić
ja tez bym ciagle przestawiala wszystko ... nam jeszcze salon zostal do pomalowania..... i stol do kupienia rozkladany bo na razie to taki mamy tymczasowy :)
no to wiem czemu mi nie daje mój M hihihi

ja mam wannę i prysznic

no moja wanna to 2 w jednym albo wanna abo otwieram skrzydło przezroczystych drzwi i mam przysznic aa i mam jeszcze takie siedzonko jak mi sie stac nie chce - to jest wanna narozna :) fajna sprawa a lazienke mam tyci tyci ale ta wanna sie zmiescila 150x 90 narozna :)

zmykam spac do jutra trzymajcie sie cieplutko buzka kochane :) pappa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry