reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No chce zajść jak najszybciej ale poki co czekam na @ i ruszamy do boju hihi. Zobaczymy z jaki skutkiem
Problem w tym ze ja robiłam sobie jakieś pół roku temu testy na toksop. i wynik miałam taki że nigdy nie przechodziłam więc nie mam przeciwcial a to za duże ryzyko. Mąż poczytał tez w necie info na ten temat a wiadomo jakie tam są często przykre historie więć się wystraszył i tak postawil sprawę
wiesz nawet go rozumiem bo po co potem mieć wyrzuty sumienia

reklama
wiesz nawet go rozumiem bo po co potem mieć wyrzuty sumienia

No ja też go rozumiem bo sama miałam wątpliwość. Czasem trzeba kierować się rozumem i rozsądkiem a nie miłością do zwierzątek. Może uda mi się go przekonać do pieska,co prawda jednego już mamy malutkiego kundelka a teraz byśmy chcieli dużego ale cały czas słysze jeszcze nie teraz. Ajć zawsze coś. Jak to stwierdził- siedze na tym bezrobociu i mi normalnie odwala, zoo w domu, ciagle jakieś przeróbki, remonty wymyślam i aż się boi każdego następnego pomysłu hihi

No ja też go rozumiem bo sama miałam wątpliwość. Czasem trzeba kierować się rozumem i rozsądkiem a nie miłością do zwierzątek. Może uda mi się go przekonać do pieska,co prawda jednego już mamy malutkiego kundelka a teraz byśmy chcieli dużego ale cały czas słysze jeszcze nie teraz. Ajć zawsze coś. Jak to stwierdził- siedze na tym bezrobociu i mi normalnie odwala, zoo w domu, ciagle jakieś przeróbki, remonty wymyślam i aż się boi każdego następnego pomysłu hihi
ja pracuję a mój M też się boi każdego remontu i szczególnie co ja znowu wymyślę:-D:-D a jeszcze salonu tak do końca nie skończyliśmy bo finki trzeba domówić

ja pracuję a mój M też się boi każdego remontu i szczególnie co ja znowu wymyślę:-D:-D a jeszcze salonu tak do końca nie skończyliśmy bo finki trzeba domówić

hihi, fajne zajęcie takie urządzanie
ja uwielbiam remotować, przestawiać meble, robić jakieś przeróbki. Salon mamy w miare urządzony ja teraz męcze go o garderobe w sypialni :)

hihi, fajne zajęcie takie urządzanie
ja uwielbiam remotować, przestawiać meble, robić jakieś przeróbki. Salon mamy w miare urządzony ja teraz męcze go o garderobe w sypialni :)
a ja na remont w pokoju syna ale mój M chce go zrobić dopiero pod koniec lata co niestety ciężko to przeżywam bo ja lubię cos w zmieniać

reklama
też lubię remontować dziewczyny :)
my sobie zrobiliśmy pokoj syna w zeszłym roku jesienią a teraz wiosną robiliśmy nasz pokoj:) reszta jest w dobrym stanie jedynie jeszcze kuchnia do przemalowania i zmiana kabiny prysznicowej w łazience no i ten moj nieszczesny balkon!:sorry2: nie wiem kiedy heh ale sie zrobi.... :sorry2:

a przestawiać to juz wogole mogłabym co miesiac inaczej:-p
wracając jeszcze do remontów to poprawie się sorki... lubić lubię ale jak już jest wszystko zrobione i posprzątane po... bo ten cały syf to echhh:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry