reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Agnieiar gratuluje!!!

Witam się
Dawno mnie nie było ale jak zwykle robotki co nie miara...
tak w skrócie: weekend majowy sie udal poza pogoda oczywiście...
wyjazd do Władysławowa miałam w zeszłym tygodniu i wróciłam w niedziele i tak odsypialam ;) i dzis dotarłam :)

co tam u Was Kochane czy oprócz Agniesiar sa jakies nowe fasolinki?????

u mnie wczoraj @ zawitala rtakze rozpoczelam kolejny cykl tym razem mam nadzieje ze nigdzie nie wyjade chyba ze z mezem :)

zaraz wejde na ziolopijki bo musze zmienic ziolka dostalam kolejne od gorlaki hehehe wiec musze to zaznaczyc :)

oj ale się za Wami stesknilam.....

Agnieiar gratuluje!!!

Witam się
Dawno mnie nie było ale jak zwykle robotki co nie miara...
tak w skrócie: weekend majowy sie udal poza pogoda oczywiście...
wyjazd do Władysławowa miałam w zeszłym tygodniu i wróciłam w niedziele i tak odsypialam ;) i dzis dotarłam :)

co tam u Was Kochane czy oprócz Agniesiar sa jakies nowe fasolinki?????

u mnie wczoraj @ zawitala rtakze rozpoczelam kolejny cykl tym razem mam nadzieje ze nigdzie nie wyjade chyba ze z mezem :)

zaraz wejde na ziolopijki bo musze zmienic ziolka dostalam kolejne od gorlaki hehehe wiec musze to zaznaczyc :)

oj ale się za Wami stesknilam.....
witaj a my Ciebie dzisiaj telepatycznie wywoływałyśmy
zabka i batonik zafasolkowały

ooo i widze , że Antylopka tez GRATULUJE!!!!!! :-)

ale super slyszec że Wam się udaje Kochane :-)
ja ja tez tak chce... ;-)
oczywiscie zazdroszcze ale pozytywnie i serdecznie :-D:-):tak:

kurcze no ja zaczynam znow ziolka ale sie zastanawiam bo mam w domu wiesiolka i castagnusa... czy moze ich nie zaczac brac??? hmmmm

a co bierzesz????

a my wlasnie szorujemy akwarium i wymieniamy wode .....
wiecie jak dobrze jak Mąż w domku mimo ze ja zmierzła nieraz jestem i nie do wytrzymania i ze mnie denerwuje ale samemu to smutno straszliwie... ;)

a i jeszcze Wam nie powiedzialam wytrzymalam dietke i ubylo 7kg na razie sie utrzymuje ale jak pojechalam na weekend majowy to przerwalam te moje brzuszki i teaz znow musze do nich wrocic no i jak tylko @ sie skonczy to fitnesik i basenik czyli pewno po weekendzie....

widze ze Was tym razem nie ma.....
ale juz na razie nie mam zadnych wyjazdow wiec powinnam byc czesciej....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry