missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej niunki 
zabka tak poczytalam styczniowki i widze niezla burza tm przechodzila ostatnio
zabka tak poczytalam styczniowki i widze niezla burza tm przechodzila ostatnio
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super a mały dał Ci pospać?dzien dobry kobietki!
ja dopiero na nogach teraz...
pospałam sobie :]

moja droga on też tak długo sypia :-)super a mały dał Ci pospać?
bunia po śniadanku?żabciu co do nóżki to proponuję moczenie stópki w zimnej wodzie z mydłem. ja tak robiłam z rękami i nogami- bo nieraz miałam potłuczone :-) weź miske, zeskrob mydło i zalej wrzątkiem, żeby się rozpuściło- chyba, że masz takie w płynie, to tę czynność pomiń :-) jak woda będzie zimna, to dodatkowo powrzucaj kostki lodu (duuuuuuuuużo) i taplaj stópkę. a potem wysmaruj jakimś kremem- ja smarowałam bambino, ale ważne że jakiś tłustszy. potem weź jakiś olejek albo maść (byle śliskie) i delikatnie masuj stopę (WAŻNE- w kierunku kolana), tak sobie ją głaszcz. bo jeśli ci się zrobi krwiak, to nawet gipsu nie dostaniesz, a takie głaskanie sprawi, że olejek albo maść ładnie się wchłoną, poprawi ci się krążenie w stopie i ból będzie taki przytłumiony, bo najpierw zimno, a potem rozgrzanie głaskaniem :-) mam nadzieję, że choć trochę pomogłam![]()
zjedz lyzke kawy zbozowej suchej...obrzydliwe ale skuteczne baaardzo ja zawsze stosuje i po 1 dawce juz widac rezultaty
bunia po śniadanku?
Kinga ale masz fajnie no mój to niestety ranny ptaszek jest

ja też należę to tych wrażliwszych jelit jakbym ci wymieniła po czym latam na wc to byś sie uśmiałami raczej nic nie pomaga- po prostu taka moja uroda :-) mama podejrzewa, że mam zespół jelita drażliwego, więc nic z tym nie zrobię. jak miałam 10 lat to iałam operowany rozlany wyrostek, a rok później niedrożność jelit operowaną i przez to, że miałam grzebane w jelitach już mi tak zostało
ja też należę to tych wrażliwszych jelit jakbym ci wymieniła po czym latam na wc to byś sie uśmiała