reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ach na chwilunię musiałam odejść od kompa bo teściówka na kawkę wołała ale już jestem
cześć Mysza jak dzisiaj samopoczucie

batonik jakie przeczucia na bliźniaki czy bliźniaczki?:):)

na razie to ja żyje w mega stresie czy pęcherzyk będzie w macicy :baffled: boję się ciąży pozamacicznej i różnych takich :sorry2: a ogólnie to będą bliźniaki :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
na razie to ja żyje w mega stresie czy pęcherzyk będzie w macicy :baffled: boję się ciąży pozamacicznej i różnych takich :sorry2: a ogólnie to będą bliźniaki :-D:-D:-D:-D:-D
a jak będą bliźniaczki albo bliźnięta?

ja już mam pranko zrobione i tylko powywieszać i odkurzony domek
dziewczyny jest nowy wątek _kosmetyki zaburzające gospodarkę hormonalną- ale idzie sie dowiedzieć i zobaczcie jakie nieświadome jesteśmy czasem

Ostatnia edycja:
Batonik uspokój się bo szybciej niż Ty do krakowa to ja tam do Ciebie przyjadę i nie patrząc na to że jesteś w ciąży po dupie dostaniesz.

Lopop no ja już się czuję super...wiadomo czasami zgaga, czasami wzdęcia ale siły mam co nie miara. To fakt że wchodząc w II trymestr mijają pewne dolegliwości.

A jak u CIebie ? No myślę że humorek już się poprawił.

a jak będą bliźniaczki albo bliźnięta?

ja już mam pronko zrobione i tylko powywieszać i odkurzony domek
dziewczyny jest nowy wątek _kosmetyki zaburzające gospodarkę hormonalną- ale idzie sie dowiedzieć i zobaczcie jakie nieświadome jesteśmy czasem

jak będą bliźniaczki albo bliźnięta to stwierdziliśmy z R że będziemy kochali jak swoje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak będą bliźniaczki albo bliźnięta to stwierdziliśmy z R że będziemy kochali jak swoje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a co o trojaczkach powiecie:-D:-D:-D:-D:-D
Batonik uspokój się bo szybciej niż Ty do krakowa to ja tam do Ciebie przyjadę i nie patrząc na to że jesteś w ciąży po dupie dostaniesz.

Lopop no ja już się czuję super...wiadomo czasami zgaga, czasami wzdęcia ale siły mam co nie miara. To fakt że wchodząc w II trymestr mijają pewne dolegliwości.

A jak u CIebie ? No myślę że humorek już się poprawił.
no tak już dużo lepiej bo była po prostu taka smutna niedziela a już nawet nie pamiętam o moich smutkach:happy2:
ale Tobie to leci już 4 miesiąc matko:happy: i juz niedługo pochwalisz się mam DZIEWCZYNY URODZIŁAM:-)

Ostatnia edycja:
no tak już dużo lepiej bo była po prostu taka smutna niedziela a już nawet nie pamiętam o moich smutkach:happy2:
ale Tobie to leci już 4 miesiąc matko:happy: i juz niedługo pochwalisz się mam DZIECZYNY URODZIŁAM:-)

TO najważniejsze że już dobrze :-) cieszem siem...jak to mówi moja chrześnica.

No nie wiem czy tak zleci... na razie jestem na etapie odliczania do kolejnej wizyty, a ona dopiero 1 czerwca, choć chcę ją przełożyć na dzień matki :-) obawiam się tylko czy jak przełożę to będzie się dało już płeć rozpoznać.
Wogóle to mi się wczoraj śniło że byłam na tym usg i wyraźnie widziałam siusiaka, a lekarz mi mówił że to nie siusiak :-D człowiek już powariował.

Batonik a jakie macie plany na długi weekend ? :-D

reklama
TO najważniejsze że już dobrze :-) cieszem siem...jak to mówi moja chrześnica.

No nie wiem czy tak zleci... na razie jestem na etapie odliczania do kolejnej wizyty, a ona dopiero 1 czerwca, choć chcę ją przełożyć na dzień matki :-) obawiam się tylko czy jak przełożę to będzie się dało już płeć rozpoznać.
Wogóle to mi się wczoraj śniło że byłam na tym usg i wyraźnie widziałam siusiaka, a lekarz mi mówił że to nie siusiak :-D człowiek już powariował.

Batonik a jakie macie plany na długi weekend ? :-D
ale 1 czerwca to też ładny termin i dowiesz się czy synuś czy córcia w Dzień Dziecka bo w Dzień Matki to nie wiem czy coś już da się zobaczyć ale wiesz może aż tak tydzień różnicy nie będzie miał znaczenia przecież mają coraz lepsze sprzęty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry