Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć svensonkaBlizniaki fajna sprawa raz a pozadnie sie wymeczyc i dzieci odchowac pozniej juz tylko frajda
A tak jak ja po 6 latach wracac do pieluch normalnie az sie boje
witam laseczki
cześć ja nóżka?hej kobietki widze ze produkcja idzie pelna para lece nadrobic od wczoraj co napisalyscie :-)
do zobaczyskaOk laseczki ja się zbieram bo dzisiaj jadę po nowe okularki tzn oprawkimamusia stawia
powiedziała że muszę sobie kupić nowe teraz bo potem jak będą dzieci to nie będzie kasy na głupoty
Buziaki do potem ;-)
No dokładnieumowa to umowa
![]()
Zapraszam do siebie :-)
cześć svensonka
wrócisz wrócisz u mnie jak by się udało to by była jeszcze większa różnica po przerwie i też sie tego trochę boję bo juz mieć odchowane to super prawda
cześć ja nóżka?
do zobaczyska
życzę Ci córeczki oczywiścieNo powiem ci ze jak byl u mnie w tamtym roku chrzesnik 2 letni z mama i zajmowalam sie 2 naraz to nie wiedzialam do czego rece wlozyc jeden do przedszkola drugi ze mna do pracy obuiad dom matko jak ja temu podolam
a obudzilam sie w nocy i zaczelam myslec ze sie boje porodu zeby mi sie cos w moj krzywy kregoslup nie stalo normalnie zglupieje
USG W PIATEK O 12 JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
życzę Ci córeczki oczywiście
bedzie dobrze moja kuzynka ma bliźnięta i urodzone w szwecji i Ci powiem że nie narzekała a z kręgosłupem też problemy miała no ale tu była cesarka ale dało się więc kochana nie martwmy sie na zapas
witaj Tośka ;-) jak tam samopoczucie :-)
Mysza tzn że ja muszę się wybrać do Krakowa???![]()
ja ci wysłałam wiad na priv ale nie bądź urażona ok?Kochana jestes dziekuje za wsparcie
Wlasnie ide sie pindrowac bo jade do miasta z kolezanka i jej 6 miesieczna coreczka na sklepy pobuszuje popatrze haha
do uslyszenia popoludniu

a maz juz wie co planujesz???? :-)Dzień dobry. ;-)
Spać nie mogę,kurna.
O 4 obudziłam się razem z G.,bo szedł do pracy,później zamknęłam oczy,ale nie mogłam zasnąc. Chyba dopiero o 5 mi się udało,a o 6:10 znowu się obudziłam.
Za dużo na głowie - ciągle myślę o tych Naszych nowych pokoikach i o psince.Właśnie wynalazłam kolejną ofertę i czekam na odpowiedź.
![]()
kochana zostaw sowaczek tak jak jest a najwyzej potem zmienisz po wizycie u gina jak ci juz termin wyliczynom w piątek po 13 mam podjechać do szpitalajuż nie mogę się doczekać i ciągle mówię dzieci
Mysza co z tymi moimi tygodniami ostatnia @ 04.04 ????? jeden kalkulator pokazuje tak inny inaczej
zjedz lyzke kawy zbozowej suchej...obrzydliwe ale skuteczne baaardzo ja zawsze stosuje i po 1 dawce juz widac rezultatydzień doberek
ja od soboty mam ciągle problem z jelitami- biegunka :-(
zaraz idę do sklepu to sobie kupię gorzką czekoladę. a jestem taka głodna
ale jak tu cokolwiek jeść? wczoraj jadłam normalnie- no i mam dziś urzędowanie w wc od 7
a zresztą, cokolwiek zjem to i tak się skończy tak samo, to sobie kupię bułeczki i parę plastrów surowej sopockiej- moja ulubiona, ale Grzesiu jej nie znosi, to kupuję tylko dla siebie
idę do sklepu- wrócę za parę minut :-)
a dziekuje troszeczke lepiej mialam na noc usztywniona no i boli dalej ale juz nie rycze z bolu i malo wiele da sie zniesc ale i tak dalej chodze jak kaleka ale mam nadzieje ze do konca tygodnia przejdziecześć svensonka
wrócisz wrócisz u mnie jak by się udało to by była jeszcze większa różnica po przerwie i też sie tego trochę boję bo juz mieć odchowane to super prawda
cześć ja nóżka?
do zobaczyska
koniecznie wklej fotki :-)No powiem ci ze jak byl u mnie w tamtym roku chrzesnik 2 letni z mama i zajmowalam sie 2 naraz to nie wiedzialam do czego rece wlozyc jeden do przedszkola drugi ze mna do pracy obuiad dom matko jak ja temu podolam
a obudzilam sie w nocy i zaczelam myslec ze sie boje porodu zeby mi sie cos w moj krzywy kregoslup nie stalo normalnie zglupieje
USG W PIATEK O 12 JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII