reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ok laseczki ja się zbieram bo dzisiaj jadę po nowe okularki tzn oprawki :tak: mamusia stawia :-D:-D:-D powiedziała że muszę sobie kupić nowe teraz bo potem jak będą dzieci to nie będzie kasy na głupoty :-D:-D:-D:-D

Buziaki do potem ;-)

reklama
Blizniaki fajna sprawa raz a pozadnie sie wymeczyc i dzieci odchowac pozniej juz tylko frajda
A tak jak ja po 6 latach wracac do pieluch normalnie az sie boje
witam laseczki
cześć svensonka
wrócisz wrócisz u mnie jak by się udało to by była jeszcze większa różnica po przerwie i też sie tego trochę boję bo juz mieć odchowane to super prawda
hej kobietki widze ze produkcja idzie pelna para lece nadrobic od wczoraj co napisalyscie :-)
cześć ja nóżka?
Ok laseczki ja się zbieram bo dzisiaj jadę po nowe okularki tzn oprawki :tak: mamusia stawia :-D:-D:-D powiedziała że muszę sobie kupić nowe teraz bo potem jak będą dzieci to nie będzie kasy na głupoty :-D:-D:-D:-D

Buziaki do potem ;-)
do zobaczyska

No właśnie tak mi lekarz powiedział ze jak przyjdę za 4 tygodnie to zobaczymy kto się zadomowił, jak tylko dzidzia nóżki rozłoży, a za 3 tygodnie od ostatniej wizyty może być za wcześnie, bo mój dzidziuś jest troszkę młodszy niż wychodzi to z om.

batonik to jak będziecie w Oświęcimiu to do Krakowa rzut beretem...ja zapraszam do siebie... :-)

cześć svensonka
wrócisz wrócisz u mnie jak by się udało to by była jeszcze większa różnica po przerwie i też sie tego trochę boję bo juz mieć odchowane to super prawda

cześć ja nóżka?
do zobaczyska

No powiem ci ze jak byl u mnie w tamtym roku chrzesnik 2 letni z mama i zajmowalam sie 2 naraz to nie wiedzialam do czego rece wlozyc jeden do przedszkola drugi ze mna do pracy obuiad dom matko jak ja temu podolam
a obudzilam sie w nocy i zaczelam myslec ze sie boje porodu zeby mi sie cos w moj krzywy kregoslup nie stalo normalnie zglupieje
USG W PIATEK O 12 JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

No powiem ci ze jak byl u mnie w tamtym roku chrzesnik 2 letni z mama i zajmowalam sie 2 naraz to nie wiedzialam do czego rece wlozyc jeden do przedszkola drugi ze mna do pracy obuiad dom matko jak ja temu podolam
a obudzilam sie w nocy i zaczelam myslec ze sie boje porodu zeby mi sie cos w moj krzywy kregoslup nie stalo normalnie zglupieje
życzę Ci córeczki oczywiście
bedzie dobrze moja kuzynka ma bliźnięta i urodzone w szwecji i Ci powiem że nie narzekała a z kręgosłupem też problemy miała no ale tu była cesarka ale dało się więc kochana nie martwmy sie na zapas

życzę Ci córeczki oczywiście
bedzie dobrze moja kuzynka ma bliźnięta i urodzone w szwecji i Ci powiem że nie narzekała a z kręgosłupem też problemy miała no ale tu była cesarka ale dało się więc kochana nie martwmy sie na zapas

Kochana jestes dziekuje za wsparcie
Wlasnie ide sie pindrowac bo jade do miasta z kolezanka i jej 6 miesieczna coreczka na sklepy pobuszuje popatrze haha
do uslyszenia popoludniu

Kochana jestes dziekuje za wsparcie
Wlasnie ide sie pindrowac bo jade do miasta z kolezanka i jej 6 miesieczna coreczka na sklepy pobuszuje popatrze haha
do uslyszenia popoludniu
ja ci wysłałam wiad na priv ale nie bądź urażona ok?
po prostu juz mnie takie gadanie B. wkurza bo u mnie ona problemu nie widzi i to chyba najbardziej boli

reklama
hej kobietki ale ta moja ciuchcia pieknie pedzi do przodu :-D
Dzień dobry. ;-)

Spać nie mogę,kurna. :no:
O 4 obudziłam się razem z G.,bo szedł do pracy,później zamknęłam oczy,ale nie mogłam zasnąc. Chyba dopiero o 5 mi się udało,a o 6:10 znowu się obudziłam. :dry:
Za dużo na głowie - ciągle myślę o tych Naszych nowych pokoikach i o psince. :-D Właśnie wynalazłam kolejną ofertę i czekam na odpowiedź. :-D
a maz juz wie co planujesz???? :-)
nom w piątek po 13 mam podjechać do szpitala :tak: już nie mogę się doczekać i ciągle mówię dzieci :-D:-D:-D

Mysza co z tymi moimi tygodniami ostatnia @ 04.04 ????? jeden kalkulator pokazuje tak inny inaczej
kochana zostaw sowaczek tak jak jest a najwyzej potem zmienisz po wizycie u gina jak ci juz termin wyliczy
dzień doberek :-D

ja od soboty mam ciągle problem z jelitami- biegunka :-(

zaraz idę do sklepu to sobie kupię gorzką czekoladę. a jestem taka głodna :szok::szok::szok:
ale jak tu cokolwiek jeść? wczoraj jadłam normalnie- no i mam dziś urzędowanie w wc od 7 :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a zresztą, cokolwiek zjem to i tak się skończy tak samo, to sobie kupię bułeczki i parę plastrów surowej sopockiej- moja ulubiona, ale Grzesiu jej nie znosi, to kupuję tylko dla siebie :-p:-p

idę do sklepu- wrócę za parę minut :-)
zjedz lyzke kawy zbozowej suchej...obrzydliwe ale skuteczne baaardzo ja zawsze stosuje i po 1 dawce juz widac rezultaty
cześć svensonka

cześć ja nóżka?
do zobaczyska
a dziekuje troszeczke lepiej mialam na noc usztywniona no i boli dalej ale juz nie rycze z bolu i malo wiele da sie zniesc ale i tak dalej chodze jak kaleka ale mam nadzieje ze do konca tygodnia przejdzie
koniecznie wklej fotki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry