reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dobrej nocki Agutko
zabko czy jakieś mdłości masz?
na poczatku byly codziennie rano i wieczorem a teraz raz sa a raz nie i czasem zgaga meczy a dzis jestem strasznie glodna
witam sie wieczorowo jak tam leci?co to sie stalo zabce?
2 strony predzej napisalam dluuugi post o tym ale takw skrocie to mam noge obolalao stope dokladnie albo zbita albo peknieta kosc wlasnie sobie robie te oklady z glinkowej wody bo brat byl w aptece i mi kupil i przyniusl :-) i w ulotce pisza ze niemozna tylko karmiacym mamom na piersi robic z tego okladow :-)

reklama
u nas już po przytulańcach ;) młody spał wiec to wykorzystaliśmy z mężem a co! ;P

teraz musze na chwilę jeszcze dać glonowi pograć
potem jeszcze zajrzę ;)

narazie babki!

Uprasza się o przestrzeganie regulaminu a w szczególności punktu trzeciego:

Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.

Dzień dobry. ;-)

Spać nie mogę,kurna. :no:
O 4 obudziłam się razem z G.,bo szedł do pracy,później zamknęłam oczy,ale nie mogłam zasnąc. Chyba dopiero o 5 mi się udało,a o 6:10 znowu się obudziłam. :dry:
Za dużo na głowie - ciągle myślę o tych Naszych nowych pokoikach i o psince. :-D Właśnie wynalazłam kolejną ofertę i czekam na odpowiedź. :-D

Witam się wtorkowo :-)

ja też już od 5 z otwartymi oczami.
:-)beta 1279 :-):-):-):-):-):-):-):-)
GRATULUJĘ!!! Super :-)
nie mam pojęcia na wyniku napisali 5-6 t a ja zaczęłam 5 :tak: a ginek się śmiał że po oczach widzi że będzie bliźniacza :-D:-D:-D
Kochana Ty już jesteś w 6tc... a nie 5.
No,a później w sądzie:
"Powód rozwodu - pies". :-D
Haha,żartuję! ;-)
Lepszy taki niż np różnica charakterów :-D :-D :-D

Agutka
a co z tymi firmankami które nam kiedyś pokazywałaś ? Takie śliczne były. Udało się wygrać aukcję.

Ja dzisiaj pewnie znowu będę miała zabiegany dzień...ale dzięki temu leci szybciej czas :-)

Miłego dnia Wam życzę!

Cześć Myszka! :-)

Myślałam,że wszystkie jeszcze śpią. :-p
Chodzi Ci o te firanki nie dla Zuzi,tylko te moje sypialniano - balkonowe? ;-)
Tak,wygrałam za cenę startową! :-D
A Pani na dodatek prawdopodobnie przywiezie mi je do ZG,bo ta firma jest niedaleko mojego miasta! :-D

Ja już nie śpię od dawna...Julka zebrało na amory i wystarczyło że mnie mokrym noskiem dotknął i już nie spałam.
A to super że udało sie wygrać. Nie wiem jaka była cena startowa ale były piękne.

Witam porannie ;-) też myślałam że na BB będzie jeszcze cisza :-D widać już ranne ptaszki powstawały :-D

Myszko ja już sama nie wiem bo ostatnią @ miałam 4.04 :sorry2:

Agutka fajnie że się tak oderwałaś od myślenia może teraz się uda :tak: zafasolkować

reklama
No to świetna cena... ja też muszę się za jakimiś rozejrzeć, bo mam ochotę coś zmienić.

Batonik jak @ była 4.04 to dzisiaj jest 5t2d czyli dokładnie tak jak w Twoim suwaczku...a to już wskazuje że jesteś w 6 tc :-D

Tak jak u mnie jest 14t1d to jestem już w 15tc.

olkale
dotarł do Ciebie już może te bluzeczki ciążowe które zamawiałaś na allegro ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry