Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to świetna cena... ja też muszę się za jakimiś rozejrzeć, bo mam ochotę coś zmienić.

Cześć Bounty.![]()
Nie wiem,czy się uda,ale jak się nie uda,to nie będę przynajmniej tak przeżywała,bo mam inne zajęcia,które "męczą" mi głowę. ;-)
jak????????? blllllllllleeeeeeeeee nie lubię Bounty wolę Mars
;-)

jak????????? blllllllllleeeeeeeeee nie lubię Bounty wolę Mars
;-)
no i racja ja też przestałam tak o tym myśleć bo zaczął się sezon speedway'a i teraz tylko o tym myślałam o wynikach o punktach etc.![]()

Ja uwielbiam Bounty! :-) :-) :-)
Co do żużla to owszem - też mi sporo daje do myślenia,co to się porobiło z tym naszym "mistrzem".
Ale wolę się nie denerwować,hehehe. ;-) I myśleć o jakichś przyjemnostkach.![]()

Tak,żużel to coś niesamowitego. :-)
Mnie tata pierwszy raz zabrał na mecz,jak miałam 3,5 roku.I tak jakoś zostało.
![]()
mój tata niestety zmarł jak miałam 2,5 roku (*):-( a pierwszy raz zabrał mnie na żużel R jakieś 5 lat temu i od tamtej pory nie opuściłam żadnego w Toruniu 
stałam się większą fanką niż on

fajnie malutka byłaś ;-)mój tata niestety zmarł jak miałam 2,5 roku (*):-( a pierwszy raz zabrał mnie na żużel R jakieś 5 lat temu i od tamtej pory nie opuściłam żadnego w Toruniu
stałam się większą fanką niż on
![]()
Więc mnie przebiła,hahahaha. 

tak tak mój instytut w Bydgoszczy był obok toru żużlowego więc często tam zaglądaliśmy a jak w niedzielę były zajęcia to z okna auli oglądaliśmy no raczej słyszeliśmy ale o wynikach wiedzieliśmyZuzia była jeszcze mniejsza.Więc mnie przebiła,hahahaha.
A co do fanek,to fakt - często tak jest,że kobiety są większymi fankami żużla od facetów - i więcej od nich wiedzą. ;-)
Już się z tym nie raz spotkałam.![]()
tak tak mój instytut w Bydgoszczy był obok toru żużlowego więc często tam zaglądaliśmy a jak w niedzielę były zajęcia to z okna auli oglądaliśmy no raczej słyszeliśmy ale o wynikach wiedzieliśmy
ach to były czasy
Witam się, a widzę że moderatorka strony połaczyła