reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Bounty. :-p :laugh2:

Nie wiem,czy się uda,ale jak się nie uda,to nie będę przynajmniej tak przeżywała,bo mam inne zajęcia,które "męczą" mi głowę. ;-)

reklama
Cześć Bounty. :-p :laugh2:

Nie wiem,czy się uda,ale jak się nie uda,to nie będę przynajmniej tak przeżywała,bo mam inne zajęcia,które "męczą" mi głowę. ;-)

:dry: jak????????? blllllllllleeeeeeeeee nie lubię Bounty wolę Mars :tak:;-):-D

no i racja ja też przestałam tak o tym myśleć bo zaczął się sezon speedway'a i teraz tylko o tym myślałam o wynikach o punktach etc.:-D

:dry: jak????????? blllllllllleeeeeeeeee nie lubię Bounty wolę Mars :tak:;-):-D

no i racja ja też przestałam tak o tym myśleć bo zaczął się sezon speedway'a i teraz tylko o tym myślałam o wynikach o punktach etc.:-D

Ja uwielbiam Bounty! :-) :-) :-)

Co do żużla to owszem - też mi sporo daje do myślenia,co to się porobiło z tym naszym "mistrzem". :dry:
Ale wolę się nie denerwować,hehehe. ;-) I myśleć o jakichś przyjemnostkach. :-D

Ja uwielbiam Bounty! :-) :-) :-)

Co do żużla to owszem - też mi sporo daje do myślenia,co to się porobiło z tym naszym "mistrzem". :dry:
Ale wolę się nie denerwować,hehehe. ;-) I myśleć o jakichś przyjemnostkach. :-D

He he ja nie rozpatruje tego w kategorii mistrz czy w-ce mistrz, mi sprawia radochę chodzenie wypełnianie programów, a i jestem żużlowym fotografem takim amatorem :tak:

Myszka faktycznie jak sobie policzyłam to wychodzi na 6 tydzień, a kalkulator BB tak mi wyliczył z ostatniej @ :wściekła/y:

Tak,żużel to coś niesamowitego. :-)
Mnie tata pierwszy raz zabrał na mecz,jak miałam 3,5 roku. :-D I tak jakoś zostało. :-D

fajnie malutka byłaś ;-):tak: mój tata niestety zmarł jak miałam 2,5 roku (*):-( a pierwszy raz zabrał mnie na żużel R jakieś 5 lat temu i od tamtej pory nie opuściłam żadnego w Toruniu :-D:-D stałam się większą fanką niż on:-D:-D

fajnie malutka byłaś ;-):tak: mój tata niestety zmarł jak miałam 2,5 roku (*):-( a pierwszy raz zabrał mnie na żużel R jakieś 5 lat temu i od tamtej pory nie opuściłam żadnego w Toruniu :-D:-D stałam się większą fanką niż on:-D:-D

Zuzia była jeszcze mniejsza. :sorry2: Więc mnie przebiła,hahahaha. :-D
A co do fanek,to fakt - często tak jest,że kobiety są większymi fankami żużla od facetów - i więcej od nich wiedzą. ;-)
Już się z tym nie raz spotkałam. :tak:

Zuzia była jeszcze mniejsza. :sorry2: Więc mnie przebiła,hahahaha. :-D
A co do fanek,to fakt - często tak jest,że kobiety są większymi fankami żużla od facetów - i więcej od nich wiedzą. ;-)
Już się z tym nie raz spotkałam. :tak:
tak tak mój instytut w Bydgoszczy był obok toru żużlowego więc często tam zaglądaliśmy a jak w niedzielę były zajęcia to z okna auli oglądaliśmy no raczej słyszeliśmy ale o wynikach wiedzieliśmy
ach to były czasy

Witam się, a widzę że moderatorka strony połaczyła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry