reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Batonik za niedługo może się okazać że będzie Twix ;-) w piątek masz wizytę ?

Co do Żużla to ja się jakoś nie miałam okazji nigdy tym zainteresować mimo że z dzieciństwa pamiętam ten niedzielny hałas ze stadionu...mieszkałam blisko Wandy.

Witaj lopop :-)

Batonik za niedługo może się okazać że będzie Twix ;-) w piątek masz wizytę ?

Co do Żużla to ja się jakoś nie miałam okazji nigdy tym zainteresować mimo że z dzieciństwa pamiętam ten niedzielny hałas ze stadionu...mieszkałam blisko Wandy.

Witaj lopop :-)

nom w piątek po 13 mam podjechać do szpitala :tak: już nie mogę się doczekać i ciągle mówię dzieci :-D:-D:-D

Mysza co z tymi moimi tygodniami ostatnia @ 04.04 ????? jeden kalkulator pokazuje tak inny inaczej

dzień doberek :-D

ja od soboty mam ciągle problem z jelitami- biegunka :-(

zaraz idę do sklepu to sobie kupię gorzką czekoladę. a jestem taka głodna :szok::szok::szok:
ale jak tu cokolwiek jeść? wczoraj jadłam normalnie- no i mam dziś urzędowanie w wc od 7 :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a zresztą, cokolwiek zjem to i tak się skończy tak samo, to sobie kupię bułeczki i parę plastrów surowej sopockiej- moja ulubiona, ale Grzesiu jej nie znosi, to kupuję tylko dla siebie :-p:-p

idę do sklepu- wrócę za parę minut :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ach na chwilunię musiałam odejść od kompa bo teściówka na kawkę wołała ale już jestem
cześć Mysza jak dzisiaj samopoczucie

batonik jakie przeczucia na bliźniaki czy bliźniaczki?:):)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry